Amazfit Bip Black
Amazfit Bip Black
89,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 5 - 14 työpäivää

Muunmuassa sykemittaus ja GPS. Jopa 45pv akkukesto.

Takuu 12kk


Xiaomi Amazfit Bip on tyylikäs ja ajaton urheilukello suorakaiteen muotoisella kellotaululla. Monipuolisen ja äärimmäisen kevytrakenteisen kellon tehokkaasta akusta riittää virtaa jopa 30 päiväksi normaalikäytössä tai vähäisemmillä ilmoitusasetuksilla jopa 45 päiväksi.

GPS-paikannustoiminnot, kompassi, kolmisuuntainen kiihtyvyysanturi, optinen sykemittaus ja monipuoliset ilmoitustoiminnot takaavat monipuoliset käyttömahdollisuudet. Kätevän unen seurannan ansiosta voi helposti seurata unen määrää ja laatua. Miellyttävän vaihdettavan rannekkeen ansiosta Amazfit Bip ei häiritse nukkumista.

Monipuolisen liikunnan seurannan ansiosta Amazfit Bip osaa seurata erikseen kävelyä, juoksua ja pyöräilyä sekä tallentaa kuljetut reitit.

Aktiivinäyttö esittää selkeästi kellonajan, sään, kuljetun matkan, sykkeen ja muut tarpeelliset tiedot. Lisäksi ilmoitukset eri palveluista, kuten Facebookista, Whatsappista, Twitteristä, kalenterista ja sähköpostista saa halutessaan helposti suoraan näytölle. Lisäksi erilaisia kellotauluja voi vaihtaa oman maun mukaan Mi Fit -sovelluksella tai jopa luoda halutunlaisen valmiista elementeistä.

IP68-standardin mukaisesti suojattu kello on pöly- ja roiskevesitiivis. Amazfit Bip on yhteensopiva Android- ja iPhone-älypuhelinten kanssa.

Paino:
250 g
Arvostelut 0 arvostelua