Amazfit Verge Grey
Amazfit Verge Grey
169,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 5 - 14 työpäivää

Xiaomi Amazfit Verge on trendikäs ja tyylikäs urheilukello pyöreällä kellotaululla. Monenlaiseen urheilu- ja liikuntamakuun sopiva kello mittaa sykettä ja matkan pituutta sekä tallentaa kuljetut reitit. Se onkin oiva valinta kävelyyn, juoksuun, pyöräilyyn, hiihtoon ja moniin palloilulajeihin.

GPS- ja Glonass-paikannustietojen ansiosta kello sopii myös paljon maastossa liikkuvalle, sillä se seuraa tarkasti liikuttuja reittejä lähes missä tahansa. 

Monipuolisten älytoimintojen ansiosta kellon näytölle saa kätevästi ilmoitukset sosiaalisen median tapahtumista, viesteistä, puheluista ja monista muista tapahtumista. Ilmoitukset ovat monipuolisesti räätälöitävissä omien tarpeiden mukaisesti. Myös puhelut onnistuvat kätevästi suoraan puhelimesta langattoman Bluetooth-yhteyden ansiosta. 

Kellon omaan tallennustilaan voidaan myös tallentaa musiikkia toistettavaksi Bluetooth-kuulokkeiden tai -kaiuttimen kautta.

Selkeä ja kirkas 1,3 tuuman AMOLED-värinäyttö on helppolukuinen, sillä se säätää valotehoaan ympäröivän kirkkauden mukaan. Tehokkaan akun ansiosta kello toimii jopa viisi päivää yhdellä latauksella. Kello sisältää myös kompassin, kiihtyvyysanturin ja gyroskoopin.

Amazfit Verge on yhteensopiva Android- ja iOS-älypuhelinten kanssa.

Paino:
300 g
Arvostelut 0 arvostelua