Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Tuotteen vaihto tai palautus

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuote on pakattava asianmukaisesti kuljetusta varten ja toimitettava postipakettina, kuriiripalvelulla tai muulla luotettavalla toimitustavalla.

Palautuskuljetuksen maksaa asiakas (takuuasioissa 2Tech Finland), emme lunasta postiennakko- tai muita vastaavia lähetyksiä.

Mikäli sinulla on tarve vaihtoon tai palautukseen, ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalveluun (2techfinland(at)gmail.com). Saat sähköpostiisi palautuskaavakkeen, ja tarvittavat tiedot vaihtoa / palautustasi varten.

Lähetä palautuskaavake meille täytettynä yhdessä palautettavan tuotteen kanssa.

Palautusosoite:

2tech Finland c/o
East & West Distribution Oy
Martinkyläntie 41 C
01720 Vantaa
Suomi

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

__________

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostiosoitteeseen
2techfinland(at)gmail.com

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.