Xiaomi Mi M365 Electric Scooter Black
Xiaomi Mi M365 Electric Scooter Black

Xiaomi Mi M365 Electric Scooter Black

Se alkuperäinen ja maailman suosituin Xiaomi Mi M365 -sähköpotkulauta.

399,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Se alkuperäinen ja maailman suosituin Xiaomi Mi M365 -sähköpotkulauta.


- Huippunopeus 25km/h

- Toimintasäde jopa 30km

- Latausaika n. 5h

- 8,5 tuuman ilmatäytteiset renkaat

- Väri : valkoinen


M365 -sähköpotkulaudassa on 2 ajotilaa, joiden avulla voit säätää nopeuttasi ja akun kestoa.

ECO: 15km/h ja S: 25km/hLaadukas ja luotettava Xiaomi Electric Scooter M365 on tyylikäs sähköpotkulauta. Sillä voi sujuvasti kulkea jopa 30 kilometrin matkan kertalatauksella. Akku latautuu tyhjästä täyteen noin viidessä tunnissa tavallisella seinäpistokkeeseen liitettävällä matkalaturilla.


Helppokäyttöisen Xiaomi M365 -sähköpotkulaudan käytön oppii välittömästi eikä se vaadi minkäänlaista totuttelua, vaan se korvaa polkupyörän ja/tai kävelyn tarpeen vaivattomasti. Oikean käden peukalolla käytettävällä nopeussäätimellä sähköpotkulauta ampaisee helposti liikkeelle. Se saavuttaa tehokkaalla 250 watin harjattomalla moottorillaan jopa 25 kilometrin tuntinopeuden.


Vasemman käden käsijarrulla voi jarruttaa nopeasti ja turvallisesti, sillä etu- ja takarenkaiden lukkiutumattomat ABS-levyjarrut toimivat yhtä aikaa. Samalla etujarru lataa sähköpotkulaudan akkua liike-energian avulla. Takaosan merkkivalo varoittaa muita kulkijoita jarruttamisesta.


Xiaomi M365 -sähköpotkulaudan muotoilu on yksinkertaisen nerokas. Runko, komponentit ja lisävarusteet käyttävät kaikki samaa geometrista muotokieltä, joka ottaa ensisijaisesti huomioon käytettävyyden. Minimalistinen muotoilu onkin saanut Red Dot-, iF- ja Good Design -muotoilupalkinnot.


Lentokonealumiinivalmisteinen sähköpotkulauta on ajaessa todella tukeva ja se kestää myös haastavia olosuhteita. Suuret 8,5 tuuman ilmatäytteiset renkaat takaavat mukavan ja sujuvan kulkemisen myös epätasaisilla kulkureiteillä. Laite on lian ja roiskeveden kestävä (IP54).


Käyttäjäystävälliseen suunnitteluun kuuluvat myös erittäin kirkas led-ajovalo ja selkeät akun varauksen ilmaisevat merkkivalot.


Xiaomi M365 -sähköpotkulauta on taitettava ja painoa sillä on vain 12,2 kilogrammaa. Se on siis helposti kannettavissa paikkoihin, joissa ei voi ajaa ja se sopii kätevästi myös auton takaluukkuun.


Ilmainen iPhone- ja Android-älypuhelinsovellus mahdollistaa sähköpotkulaudan tietojen tarkan seuraamisen, laiteohjelmiston päivittämisen ja monet muut ominaisuudet, kuten sähköpotkulaudan lukitsemisen ja vakionopeuden säätämisen.


Xiaomi M365 -sähköpotkulaudan käyttäminen ei vaadi varusteita, erityisasusteita tai harjoittelua muutamaa minuuttia pidempään, joten sillä on kätevä kulkea niin työ-, koulu- kuin huvimatkatkin. Sähköpotkulauta soveltuu parhaiten 16 vuotta täyttäneille 120-200 senttimetriä pitkille ja alle 100 kilogrammaa painaville ajajille. Kypärän käyttö on aina suositeltavaa samaan tapaan kuin polkupyörää käytettäessä.

Weight:Approx. 12.5 kg

Frame:Aerospace-grade aluminum

Tire size:8.5 inches

Motor size:6.7 inches

Colors:Black

Speed

Max speed:25km/h, max 18km/h on Cruise control

Max torque:16N.m

Motor rated power:250W

Max instantaneous power:500W

Motor control mode:Sine-wave vector and current control + closed loop speed control


Max incline:Approx. 14°

Applicable terrain:Cement, asphalt, flat soil pavements, bumps or steps less than 1cm high, less than 3cm wide

Pedal board height:Approx. 87.5mm

Resistance:IP54 dirt, dust and splash resistance

Power

Power structure:30 x 18650mAh lithium battery units

Travel distance [1]:30 km

Charger rated power:71W

Charger rated input voltage:100-240V ~, 50 / 60Hz

Battery voltage limit:42V

Charging time:Approx. 5 hours

Smart power management:Short circuit protection, overcurrent protection, double protection from overcharging, double protection from overdischarging, temperature resistance, undervoltage auto-sleep protection

Standard power consumption [2]:1.1kWh per 100km

Braking

Braking distance [3]:4m on dry flat asphalt

Braking methodRegenerative + disc braking

Tire material:Inflatable rubber tires

Lights

Headlights:1.1W ultra-bright headlights, 6m range

Taillights:LED taillights

Power indicator:4 LED indicators

Mode indicator:Located under the power button. White for normal mode, green for power-saving mode

Other

Power-saving mode:Max speed 18km/h, with more gentle accelerations for beginners

Recommended age:16 - 50 years old

Recommended height:120 - 200cm

Max load:100kg

Package contents

Electric scooter, power adapter, Allen key, tire pump nozzle, 4 Allen screws

1. 30km long-distance range on a single full charge measured under the following conditions: 75kg load, 25°C weather temperatures, flat road without strong winds, power saving mode, and 15km/h constant speeds. Results may vary based on different weight loads, temperature, wind speed, operating habits, and other factors.

2. Power consumption is estimated at 0.335kWh based on electricity metering equipment. 100km standard power consumption calculation: Power required for a single full charge (0.335kWh) ÷ typical mileage (30km) x 100km.

3. 4-meter braking distance measured at 20km/h speeds, 20°C weather temperatures, 75kg load, tire pressure of 35 PSI, and on flat dry asphalt.


Takuu 12kk

Arvostelut 0 arvostelua