Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksille

Roborock S5 Max - Black
Roborock S5 Max - Black Roborock S5 Max - Black

Roborock S5 Max - Black

Roborock
489,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Roborock S5 Max on langaton robottipölynimuri, joka pitää lattiat puhtaana. Robottipölynimurissa on isokokoinen vesisäiliö, pitkäkestoinen akku

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero S5E52-00 / 6970995781632

Roborock S5 Max - Valkoinen


Roborock S5 Max on langaton robottipölynimuri, joka pitää lattiat puhtaana. Robottipölynimurissa on isokokoinen vesisäiliö, pitkäkestoinen akku ja se voi puhdistaa yhdellä latauksella jopa yli 200 neliömetrin alueet.


- Kattaa yli 200 neliömetriä

- Aikataulutettu puhdistaminen ja asetusten muuttaminen puhelimen kautta

- Automaattinen reitin suunnittelu kotisi mukaan

- Akun max. käyttaika yhdellä lautauksella on 120 minuuttia.

- Robotti lataa itsensä automaattisesti, kun akku on vähissä
Jokapäiväinen siivous ja moppaaminen tehty mahdollisimman helpoksi


- Suunniteltu tekemään moppaus vaivatta ja helposti

- Tarkka veden hallinta

- Valitsee oikean määrän vettä eri lattiapinnoille

- Virtuaaliset esteet

- No-mop- ja No-go-vyöhykkeet mahdollisia rajoituksia varten

- Tehokas imu joka poistaa vaikeammankin lian matoista.

- Roborock:in täydellinen hallinta sovelluksen avulla.

- Ajasta siivouksesi tarpeesi mukaan silloin kun siitä on vähiten haittaa.

- Suurikokoinen litium-ioni-akku tarkoittaa jopa 3 tuntia jatkuvaa puhdistusta

- Erittäin suurissa kodeissa S5 Max osaa tarvittaessa mennä telakkaansa täyttämään akkunsa niin että saa tehtyä puhdistuksen loppuun.    - Helppo puhdistaa ja huoltaa

- Äänikomennot siivouksen aloittamiseksi ja lopettamiseksi


Hemmottele itseäsi raikkailla, juuri pyyhittyillä lattioilla S5 Max avulla. Suunniteltu saumattomaan automaattiseen moppaukseen, siinä on superkokoinen vesisäiliö, tarkka veden hallinta, virtuaaliset moppausalueet ja paljon muuta. Yhdistettynä huippu tarkkaan laserkartoitukseen, edistyneeseen navigointiin ja voimakkaaseen imuun, S5 Max tekee lattioistasi tahrattomat ja puhtaat entistä helpommin. Sinun tarvitsee vain ajastaa tai käynnistää S5 Max, ja se hoitaa loput.


S5 Max moppaa uudestaan ja uudestaan. Automaattisesti.

Suuri 280 ml:n vesisäiliö, on tarpeeksi 65m2 asunnon puhdistamiseksi 3:n kertaan tai jopa 200m2 koti yhdellä kertaa. S5 Max on varustettu aivan uudella erittäin tarkalla peristalttisella pumpulla, jota testattiin yli 1500 käyttötuntia. Nyt kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on täyttää säiliö ja aseta aikataulu.


Asuntosi puhdistuksen hallinta

S5 Max ymmärtää kotisi ulkoasun. Sen laseretäisyysmittari pyörii nopeudella 300 rpm, lähettäen 360 asteen skannauksen mukautetun algoritmin avulla reaaliajassa. Tietoja käyttämällä se luo 98% tarkan pohjapiirroskartan ja tietää missä huoneet ovat. Sen avulla voit ajoittaa puhdistuksen yhdelle huoneelle, monille huoneille tai koko kodillesi muutamalla puhelimen kosketuksella.


Nopeampi ja parempi

Tehokas 32-bittinen neliydinprosessori tekee S5 Maxista kykenevän poikkeuksellisen älykkäälle tasolle. Se ei ole vain huoneen tyhjä kartta. Se ymmärtää huoneen muodon ja oppii missä esteet ovat. Se käyttää tätä tietoa muuttaakseen navigoinnin laskemalla tehokkaimman reitin jokaiselle huoneelle, kiertääkseen esteitä ja unohtamatta puhdistaa yhtäkään huonetta.


Hellä kodillesi

Kun S5 Max on kotona siivoamassa, voit huoletta jättää sen toimimaan. Ympäristöantureiden joukko, kuten kiihtyvyysanturi, matkamittari, infrapuna, kompassi, puskuri ja siivottavan huoneen erittäin tarkka kartta. Tarkoittavat että S5 Max osaa siivota hellästi, varovaisesti ja turvallisesti. Se ei jää loukkuun tai törmäile seiniin.


Voimakas ja jatkuva imu

Jos imurissa on heikko imu, se jättää taaksensa kaiken roskan minkä kerää. S5 Max:n sisällä on erikois tehokas imuri, joka pyörii nopeudella 1500 rpm ja kanavoi ilmavirtauksensa huolellisesti suunniteltujen reittien läpi. Sen luoma imu on riittävän vahva jopa AA-paristojen nostamiseksi. Kovien lattioiden pöly ei ole este; ei myöskään lika mattoilla. Imu pysyy vahvana vaikka roskakori olisi täynnä.
Mukauttaa puhdistusreitin automaattisesti

Sisäänrakennetun tarkan navigointijärjestelmän ansiosta robotti-imuri voi skannata kotisi ja luoda automaattisesti siivousrutiinin jokaisen huoneen muodon perusteella. Tämä johtaa 15% tehokkaampaan puhdistukseen. Lisäksi sisäänrakennetut anturit antavat robottipölynimurille mahdollisuuden välttää tippumiset, törmäämiset tai juuttumiset esteisiin. Se voi myös kiivetä jopa 2 cm:n kynnyksien yli.

Muuta asetuksia suoraan puhelimesi kautta

Roborock-sovelluksen avulla voit helposti muuttaa asetuksia ja tarkistaa suositellun veden määrän sekä imutehon jokaisessa huoneessa. Lisäksi Roborock App antaa sinun säätää imutehoa ja veden määrää sen mukaan, minkä huoneen se puhdistaa. Voit myös käyttää sovellusta rajoittaaksesi pölynimurin tietyiltä alueilta, kuten matoilta, tai käyttää sitä ajoittaaksesi puhdistuksen missä tahansa.

Jatkuva moppauksen puhdistuspaine

Robottipölynimuri säätelee veden määrää automaattisesti. Veden määrä ei kuitenkaan vaikuta puhdistuspaineeseen koko puhdistusprosessin aikana - se pysyy vakiona.


Takuu 24kk

Arvostelut 0 arvostelua