Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksille

Xiaomi Robot Vacuum Roborock 2 (S5) - White
Xiaomi Robot Vacuum Roborock 2 (S5) - White Xiaomi Robot Vacuum Roborock 2 (S5) - White

Xiaomi Robot Vacuum Roborock 2 (S5) - White

Roborock
Tuotetta rajoitettu erä.
429,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tyylikkäs ja älykäs Xiaomi Roborock 2 on moderni robottipölynimuri ja moppauslaite.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 6970995780222

Tyylikkään valkoinen Xiaomi Roborock 2 on moderni robottipölynimuri ja moppauslaite. Tavallisen imuroinnin lisäksi se osaa vesipestä lattiapinnat irrotettavan moppausliinan ja vesisäiliön avulla. Kovien lattiapintojen lisäksi Roborock 2 poistaa lian, pölyn, hiukset ja lemmikkeläinten karvat myös matoilta voimakkaalla 2 000 Pa:n imuteholla. Robottipölynimuri tunnistaa erilaiset lattiatyypit ja muuttaa imutehoaan tarpeen mukaan. V-harjaksilla varustettu, 1 350 kierrosta minuutissa pyörivä pääharja ja 330 kierrosta minuutissa pyörivät Z-sivuharjat puhdistavat haastavatkin lattiapinnat perusteellisesti.


Robottipölynimurissa on 13 sisäänrakennettua anturia, joiden avulla se osaa liikkua automaattisesti ja väistellä esteitä pehmein kosketuksin kaatamatta kevyitäkään tavaroita. Se ei myöskään putoa esimerkiksi portailta tai muilta reunoilta. Roborock 2 kykenee ylittämään jopa kahden sentimetrin kynnykset, matonreunat ja johdot, joten se siirtyy kätevästi huoneesta toiseen ilman apuvoimia. Laserskannauksen ansiosta pölynimuri tietää tarkalleen ympäristönsä ja osaa luoda itselleen mahdollisimman tehokkaan puhdistusreitin, jonka jälkeen se palaa itse latausyksikköönsä.


Xiaomin oma Mi Home -sovellus Android- ja iOS-mobiililaitteille mahdollistaa robottipölyimurin monipuolisen hallinnan ja seuraamisen siivouksen aikana. Sovelluksella voi siivousajankohdat automatisoida, ja sillä voi määrittää siivousalueita, jolloin robottipölynimuri siivoaa vain ennalta määritellyn alueen. Sovelluksella voi ohjata imuria myös itse manuaalisesti.


Robottipölynimurin tehokas akku mahdollistaa jopa 2,5 tunnin ja 250 neliömetrin siivousurakan hiljaisella käyntiäänellä. Näin Roborock 2 soveltuu hyvin isojenkin asuntojen ja pienten toimistotilojen siivoamiseen työpäivän aikana, jolloin ihmisiä on paikalla.


Xiaomi Roborock 2 on myös helppohoitoinen. Päältä kätevästi irrotettava nukkasäiliö on helppo tyhjentää, joten irrallisia pölypusseja ei enää tarvita. Pölysuodattimen voi huuhdella pelkällä vedellä. Näin robottipölynimurin käytöstä ei synny turhia piilokuluja.


Ketterä liikkuvuus, monipuolinen puhdistuskyky ja helppokäyttöisyys ovat Xiaomi Roborock 2 -robottipölynimurin tärkeimmät avut, joilla se pääsee kaikkien siivoojien suosikiksi.


Laserintarkkaa siivousta, imuroi ja moppaa alykkäästi kotisi.

Kun akun lataus vähenee niin Roborock menee itse latautumaan.

Wifi yhteyden ansiosta voit mistä ja milloin vain ohjata ja käskeä Roborock imurisi hoitamaan työnsä.


Suction (pa) 2000 Pa

Rated voltage 14.4V

Rated power 58W

Features Suction,Sweep, Mopping

Batteries type Li-ion

Battery capacity 14.4V / 5200mAh

Working Time 2.5h

Wireless connections Wi-Fi

Charging Dock Dimensions 151mm x 130mm x 98mm

Rated power 42W

Rated Input 100 — 240V ~

Rated output 20V 1.8A

Rated frequency 50 / 60Hz

Color White

Dimensions 353×350×96,5mm

Weight 3,5 kg

Package 1 x Xiaomi Mi Robot Vacuum, 1 x EU Plug Adapter, 1 x Charging Dock, 1 x Water Tank, 1 x Mopping Pad

Takuu 24kk

Arvostelut 0 arvostelua