Mi Box S - 4K Ultra HD Streaming Media Player - Mediatoistin
Mi Box S - 4K Ultra HD Streaming Media Player - Mediatoistin Mi Box S - 4K Ultra HD Streaming Media Player - Mediatoistin
Xiaomi

Mi Box S - 4K Ultra HD Streaming Media Player - Mediatoistin

Tuotenumero PFJ4086EU / 6941059602200

Mi Box S 4K Ultra HD -mediatoistin

79,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Mi Box

4K Ultra HD -mediatoistin

Google-avustaja | Sisäänrakennettu Chromecast

- Varustettu Chromecastilla

- Android 8.1 (päivitys 9.0 saatavilla)

- 4K-resoluutio

- Ensiluokkainen ääni

- Wi-Fi ja Bluetooth

- Varustettu Google Assistantilla


Xiaomi Mi Box S -mediatoistin toistaa videokuvaa 4K-tarkkuudella ja HDR-väreillä enintään 60 kuvan sekuntinopeudella. Äänentoisto on huippuluokkaa Dolby- ja DTS-tilaäänillä.

Mediatoistin liitetään älytelevisioon tai tavalliseen televisioon HDMI-kaapelilla. Tämän jälkeen mediatoistimen käyttöönotto onnistuu parissa minuutissa ja sen ohjaus tapahtuu yksinkertaisen kaukosäätimen avulla.

Helpon käyttöliittymän avulla on kätevä hallita kaikkia tv-sovelluksia. Näitä sovelluksia ovat esimerkiksi kaikki tunnetut kansainväliset ja suomalaiset videopalvelut, kuten Netflix, HBO Nordic, Amazon Prime Video, YouTube, Google Play Elokuvat, YLE Areena, MTV, Ruutu, Elisa Viihde, C More ja Viaplay. Näistä palveluista elokuvien ja tv-sarjojen ostaminen, vuokraaminen ja tilaaminen onnistuu nappia painamalla.Xiaomi Mi Box S -mediatoistiimella voidaan hyödyntää myös Googlen ChromeCast-toimintoja. Näin videota ja ääntä voi siirtää langattomasti älypuhelimista, tablettilaitteista ja tietokoneista televisioon ilman erillisen ChromeCast-laitteen hankkimista.

Erillisiä musiikkilaitteitakaan ei enää tarvita, sillä mediatoistin on yhteensopiva johtavien musiikkipalvelujen kanssa. Näitä ovat muun muassa Spotify, Google Play Musiikki, Deezer ja Tidal.

Video- ja musiikkipalvelujen lisäksi Xiaomi Mi Box S -mediatoistin toimii myös monipuolisena Android-pelilaitteena, johon on saatavana tuhansia erilaisia pelejä. Suomalaisista peleistä mainittakoon Trials Frontier ja Badland.

Laitteeseen voi liittää myös erillisen Bluetooth-yhteensopivan peliohjaimen. Osa peleistä vaatii peliohjaimen ja osa toimii mediatoistimen kaukosäätimellä. Ja jos haluat seurata pelivideoita tai vaikkapa esports-turnauksia, niin laitteeseen saa ladattua pelaajien suosimat Twitch- ja YouTube-videosovellukset.Takuu 24kk

Arvostelut 0 arvostelua