Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksille

Xiaomi Roborock S6 Pure White
Xiaomi Roborock S6 Pure White Xiaomi Roborock S6 Pure White Xiaomi Roborock S6 Pure White Xiaomi Roborock S6 Pure White

Xiaomi Roborock S6 Pure White

Xiaomi
489,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Xiaomi Roborock S6 Pure -Robottipölynimuri, valkoinen

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero S6P02-00 / 6970995781427

Xiaomi Roborock S6 Pure -Robottipölynimuri, valkoinen

Robottipölynimurit ovat helpottaneet tuhansien kotitalouksien elämää Suomessa. Imurin suorittamalla lattian järjestelmällisellä puhdistuksella ja siivoamisella saavut puhtaampaan kotiisi päivän päätteeksi. Uusi S6 Pure malli on viimeisin lisäys Roborock-perheeseen.


- Luo kartat asuntosi jokaisesta huoneesta, mahdollistaen näin tehokkaamman 

   puhdistuksen

-Siivouksen suunnittelu ja ajastaminen käy helposti puhelimesi avulla näppärästä 

  sovelluksesta

- Imurointi ja moppaus

-Suuri akku ja automaattinen lataus"Tyylikkään moderni ja väriltään valkoinen Xiaomi Roborock S6 Pure on huippumoderni robottipölynimuri ja moppauslaite. Tavallisen imuroinnin lisäksi se osaa vesipestä lattiapinnat irrotettavan moppausliinan ja vesisäiliön avulla. Käytettävän veden ja siten pesun kosteuden määrän voi itse määritellä.


Kovien lattiapintojen lisäksi Roborock S6 Pure poistaa lian, pölyn, hiukset, pienet roskat ja lemmikkieläinten karvat myös matoilta vahvalla imutehollaan. Jopa 1500 kierrosta minuutissa pyörivä imurituuletin imee lattialla olevan lian robottipölynimurin likasäiliöön. Samalla sen kestävät, mutta entistä pehmeämmät harjakset irrottavat pölyn lattiaa naarmuttamatta.


Kehittyneen tekniikan ansiosta robottipölynimuri tunnistaa erilaiset lattiatyypit ja muuttaa imutehoaan tarpeen mukaan. Kierteisillä harjaksilla varustettu harjaosa puhdistaa haastavatkin lattiapinnat perusteellisesti.


Robottipölynimurin sisäänrakennettujen anturien ansiosta se osaa liikkua automaattisesti huoneen ja sen kalusteiden mukaan. Roborock S6 Pure osaa väistellä esteitä pehmein kosketuksin kaatamatta kevyitäkään tavaroita. Lisäksi robottipölynimurille voidaan sen omalla älypuhelinsovelluksella määritellä 0,4 - 10 neliömetrin kokoisia alueita, joille robottipölynimuri ei saa mennä. Näin imurointi- ja pesualueelta voidaan rajata pois sekä yksittäisiä kohtia huoneesta tai jopa kokonaisia huoneita.


Robottipölynimuri ei myöskään putoa esimerkiksi portailta tai muilta reunoilta. Roborock S6 Pure kykenee ylittämään jopa kahden senttimetrin kynnykset, matonreunat ja johdot. Näin robottipölyimuri siirtyy kätevästi huoneesta toiseen ilman apuvoimia. Laserskannauksen ansiosta pölynimuri tietää tarkalleen ympäristönsä ja osaa luoda itselleen mahdollisimman tehokkaan puhdistusreitin. Entistä tehokkaamman suorittimen ansiosta Roborock S6 Pure suoriutuu siivoamisesta jopa 15 prosenttia entistä nopeammin. Imuroinnin jälkeen se palaa itse latausyksikköönsä.


Xiaomin oma Mi Home -sovellus Android- ja iOS-mobiililaitteille mahdollistaa robottipölyimurin monipuolisen hallinnan ja seuraamisen siivouksen aikana. Sovelluksella voi siivousajankohdat automatisoida, ja sillä voi määrittää siivousalueita, jolloin robottipölynimuri siivoaa vain ennalta määritellyn alueen. Sovelluksella voi ohjata imuria myös itse manuaalisesti myös ääniohjausta hyödyntämällä.


Robottipölynimurin tehokas akku mahdollistaa jopa 2 tunnin ja jopa 200 neliömetrin siivousurakan aiempaa hiljaisemmalla käyntiäänellä. Tämän ansiosta Roborock S6 Pure soveltuu hyvin isojenkin asuntojen ja pienten toimistotilojen siivoamiseen myös työpäivän aikana.


Xiaomi Roborock S6 Pure on myös helppohoitoinen. Päältä kätevästi irrotettava nukkasäiliö on helppo tyhjentää, joten irrallisia pölypusseja ei enää tarvita. Pölysuodattimen voi huuhdella pelkällä vedellä. Näin robottipölynimurin käytöstä ei synny turhia piilokuluja. Lisäksi robottipölynimuri ja sen latausyksikkö on helppo siirtää pois silmistä, kun siivoaminen on suoritettu.


Nopea liikkuvuus, monipuolinen ja tehokas puhdistuskyky sekä hiljainen käyntiääni tekevät Xiaomi Roborock S6 Pure -robottipölynimurista täydellisen itsenäisen siivousvälineen."Edistynyt karttojen hallinta puhelimesi avulla

S6 Pure on varustettu edistyneellä laserilla, joka pyörii 300 rpm ja kartoittaa kodin kaikki huoneet reaaliajassa. Robottipölynimuri liikkuu tehokkaasti huoneissa ja ylittää helposti jopa 2 cm korkeat kynnykset ja matot. Kun imuri havaitsee olevansa matolla, se siirtyy automaattisesti maksimitehoon parhaan mahdollisen siivoustuloksen saavuttamiseksi.


Laserinsa avulla S6 Pure jakaa huoneet automaattisesti eri alueisiin, jotta voit hallita ja aikatauluttaa siivouksen helposti puhelimesi sovelluksen avulla. Lisäksi voit helposti määrittää kielletyt alueet (no go zones) ja luoda virtuaaliseiniä, näin imuri ei mene alueille joille sitä ei haluta päästää.Kolmellatoista erilaisella tunnistimella S6 Pure pitää itsensä ajan tasalla siitä, miltä kotiympäristösi näyttää, näiden avulla vältetään imurin putoaminen tai juuttuminen. Puhdistusalgoritmit laskevat imurille tehokkaimmat reitit kotisi puhditamiseen. S6 Pure on yksi markkinoiden tehokkaimmista robottipölynimureista!Automaattinen lataus, tarvittaessa myös kesken imuroinnin

S6 Pure on varustettu tehokkaalla akulla, jonka avulla se on aina valmiina imuroimaan ja moppaamaan. S6 Puressa on 5200 mAh ladattava akku ja sen avulla imuri voi puhdistaa jopa 3 tuntia, ennen kuin se palaa automaattisesti latausasemaan.

Kaikki muut tärkeät komponentit, kuten pölysäiliö, pääharja ja vesisäiliö, ovat helposti käsillä ja irroitettavissa, jotta voisit mahdollisimman helposti tyhjentää ja huoltaa ahkeran siivousapurisi.Tule siivottuun ja mopattuun kotiisi

Imuroinnin lisäksi Roborock S6 Pure -laitteessa on sekä vesisäiliö että moppaus-toiminto. Sovelluksessa voit hallita missä sen pitäisi mopata ja missä vain imuroida. Kun S6 Pure puhdistaa suuria tiloja, sen älykäs ohjaustoiminto antaa S6 Pure -laitteen palata tarvittaessa latausasemalle hakemaan vain tarvittava määrä  lisää virtaa niin että se pystyy viemään siivouksensa mahdollisimman nopeasti loppuun.Takuu 24kk

Arvostelut 0 arvostelua