Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksille

Xiaomi Mi Band 3 -Aktiivisuusranneke, musta
Xiaomi Mi Band 3 -Aktiivisuusranneke, musta

Xiaomi Mi Band 3 -Aktiivisuusranneke, musta

Xiaomi
Tuotetta rajoitettu erä.
39,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Mi Band 3 -Aktiivisuusranneke, musta


Tyylikäs ja näyttävä Xiaomi Mi Band 3 on kevytrakenteinen aktiivisuusranneke vesitiiviillä rakenteella. Mi Band 3 on erinomainen vaihtoehto aktiiviselle liikkujalle tai liikkumiseensa lisäpotkua hakevalle harrastajalle. Mi Band 3 -rannekkeella on helppo seurata omia urheilusuorituksia sekä unen tasoa ja sen määrää. Näitä seuraamalla on helpompi saavuttaa omat tavoitteet liikkumisen ja levon suhteen.


Rannekkeen sykemittaus kertoo liikunnan tehosta ja rasittavuudesta, joten sen avulla on helpompi löytää itselleen sopivat sykealueet liikkumisen tavoitteiden mukaan. Unen seuranta auttaa hahmottamaan paremmin palautumista ja riittävän levon määrää.


Kirkas 0,78 tuuman OLED-näyttö on selkeä ja täysin vesitiivis. Näin Mi Band 3 sopii vaikkapa uimiseen. Lisäksi Mi Band 3 ilmoittaa älypuhelimeen saapuvista viesteistä ja puheluista värinätoiminnolla.


Vähävirtaisen tekniikan ansiosta Mi Band 3 toimii peräti 20 päivää yhdellä latauksella. Mi Band 3 on IP67-standardin mukaisesti pöly- ja vesitiivis, joten se sopii erinomaisesti lähes kaikenlaisiin tilanteisiin.


Xiaomi Mi Band 3 on yhteensopiva Android- ja iOS-käyttöjärjestelmien kanssa. Mi Fit -sovellus on ladattavissa Google Play- ja AppStore-palveluista veloituksetta.


IP67 vesi- ja pölytiiviys.
Näyttö: 0.78" OLED.
Akunkesto: jopa 20 päivää.
Akku: 110 mAh lithium polymer.
Yhteys: Bluetooth 4.2 LE.
Värinäilmoitus saapuville puheluille ja viesteille.
Soveltuu uimiseen.
Rannekkeen pituus: 155-210 mm.
Paino: 7.0 g. 


Takuu : 12kk

Arvostelut 0 arvostelua