Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Amazfit

Amazfit GTS 2e -älykello, Obsidian Black


129,00 €
sis. 24 % ALV

Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

Amazfit GTS 2e -älykello


Näyttävä Amazfit GTS 2e on tyylikäs ja sirorakenteinen älykello, joka osaa seurata erilaisia liikuntamuotoja monipuolisesti. Värikylläisellä ja neliömäisellä AMOLED-näytöllä varustettu älykello mittaa useita kehon toimintoja, joilla voidaan seurata käyttäjän hyvinvointia. Näitä ovat esimerkiksi unenlaatu, veren happisaturaatio (SpO2-taso), sydämen syke ja stressitaso. Kello tukee peräti 90 erilaista urheilu- ja kuntoilumuotoa sekä hyödyntää Huami-PAI-terveydenseurantajärjestelmää. 


  • Tyylikäs ja kevyt älykello liikunnan ja hyvinvoinnin seurantaan

  • Ohut reunukseton neliömäinen muotoilu

  • Aina näkyvä ja kirkas 1,65 tuuman AMOLED-värinäyttö

  • Tukee peräti 90 erilaista liikuntamuotoa

  • GPS- ja GLONASS -paikannus

  • Jopa 24 päivän akunkesto

  • Automaattinen salasanalukitus


Modernin neliömäistä näyttävyyttä tyylikkäästi

Amazfit GTS 2e -kellossa on kulmista pyöristetty neliömäinen, tarkka 348 x 442 pikselin ja 1,65 tuuman värikylläinen AMOLED-näyttö. Modernia muotoilua täydentää kellotaulu, johon voi valita itselleen sopivan tyylin ja kuvan. Sen ansiosta kellosta voi luoda vaikka omaa asukokonaisuutta täydentävän osatekijän. Kello on saatavana kolmena eri väriversiona, joita ovat laavakivenmusta, ruusunpinkki ja sammaleenvihreä.


Toiminnallisuutta juuri sinulle sopivalla tavalla

Siron ja tyylikkään ulkokuoren sisältä löytyvät monipuoliset kehon toimintojen ja liikunnan seurantaan keskittyvät ominaisuudet. Kätevällä valitsimella näytölle saa juuri itselleen tärkeät tiedot. Lisäksi useimmat kellotauluvaihtoehdot ovat aina päällä, joten kellonajan näkee helposti näyttöä erikseen aktivoimatta.


Seuraa hyvinvointiasi

Tehokkaalla BioTracker 2 -tekniikalla kello mittaa käyttäjänsä liikuntasuorituksia tarkasti. Sykemittauksen ansiosta on helppo seurata omia unitottumuksia, liikunnan rasitusta ja liikkumisen määrää. Kello osaa seurata myös stressitasoja ja happisaturaatiota sekä älykkään PAI-järjestelmän ansiosta käyttäjänsä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kello osaa synkronoida terveys- ja unitiedot älypuhelimeen, jolta tietojen seuraaminen sujuu helposti. Kellossa on myös langaton Bluetooth-yhteys.


Älykästä hallittavuutta ja puheluita ilman puhelinta

Kellon älykkään puheavustajan avulla kellon käyttö helpottuu entisestään. Myös puheluihin voi vastata suoraan kelloa käyttäen ilman älypuhelimeen koskemista.


Äärimmäisen monipuolinen tuki eri liikuntamuodoille

Erilaisia urheilutiloja kellon valikoimasta löytyy peräti 90 erilaista. Näitä ovat muun muassa erilaiset juoksu-, pyöräily- ja uintimuodot. 5 ATM -tason vesitiiviyden ansiosta kelloa voidaan käyttää uinnissa ja sukeltamisessa jopa 50 metrin syyvyyteen saakka. GPS- ja Glonass-paikannuksen ansiosta kello mittaa tarkasti liikutun matkan.


Automaattinen salasanasuojaus

Kun kellon irrottaa ranteesta, se osaa lukita itsensä automaattisesti kätevällä salasanasuojauksella. Näin kellon tiedot ja ilmoitukset eivät näy muille. Kellon liiketunnistin osaa myös kääntää näytön automaattisesti, joten se sopii hyvin sekä oikea- että vasenkätisille.


Virtapihiä tehokkuutta

Tehokkaasta akusta riittää virtaa täydellä latauksella jopa 24 päivän yhtäjaksoiseen käyttöön. Kello on helppo ladata mukana tulevalla magneettikiinnitteisellä laturilla.


Helppo käyttää, vaivaton hallita

Helppokäyttöisten valikoiden ja toimintojen ansiosta kellosta löytyy nopeasti halutut toiminnot ja ominaisuudet. Kellossa on myös kätevä haptinen värinäpalaute ilmoituksista. Kelloon saa myös halutessaan ilmoituksia vaikkapa säästä, tapahtumista ja sosiaalisesta mediasta.


Ihanteellisen kevyt

Vallankumouksellisen materiaalin ja valmistusprosessin ansiosta älykello on erittäin kevyt vaivaisella 25 gramman painollaan. Tämä tekee kellosta erittäin mukavan käyttää treenatessa ja jopa nukkuessa. Lisäksi kellon näyttö on viimeistelty sormenjälkiä hylkivällä pinnoitteella.


Amazfit

Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tunnetaan älypuhelintensa lisäksi valtavasta valikoimasta muita teknologiatuotteita, joita se tuottaa yhteistyössä MiOT-ekosysteemiin kuuluvien kumppaniyritysten kanssa. Älykelloja ja aktiivisuusrannekkeita valmistava Huami on osa tätä ekosysteemiä. Sen oma Amazfit-tuotemerkki yhdistää tuotteissaan korkealuokkaiset materiaalit, upean muotoilun ja älykkään huipputeknologian. Yhtiö on biometristen liikuntarannekkeiden markkinajohtaja maailmassa. Huami on New Yorkin pörssissä (NYSE: HMI) ja sen pääkonttori on Yhdysvaltain Mountain Viewssä.
Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: W2021OV1N / 102946
Tuotenumero: 6972596102946