Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Ampace P600 Virta-asema


449,00 €
sis. 24 % ALV

HUIPPUHINTA! Ampace P600 virta- ja latausasema kulkee helposti mukana minne vain menetkin. 584Wh akkukapasiteettia mukaan työmaalle, mökille, retkelle jne.


Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

  • Helppokäyttöinen ja tehokas latausasema
  • Monipuoliset liitännät 11 eri laitteelle
  • Tehokas ja turvallinen 584 wattitunnin ja 600/1800 watin hybridiakkutekniikka
  • Kirkas led-valaistus SOS-hätävalolla
  • Selkeä led-näyttö kertoo varauksen tilan
  • VAK-tuote, tuote on toimitettava postin VAK-pakettina. Tähän tuotteeseen voit valita toimitustavaksi vain lisämaksullisen VAK-Paketin (Posti Express +15€)


Kannettava Ampace P600 on nopea, helppokäyttöinen ja tehokas latausasema monipuoliseen käyttöön missä ikinä sähkövirtaa tarvitaankaan. Varavirtalähteen monipuolisiin liitäntöihin voidaan liittää jopa 11 eri sähkölaitetta, kuten erilaiset älypuhelimet, tietokoneet ja kamerat. Isommille sähkölaitteille, kuten kahvinkeittimille ja vedenkeittimille, laitteessa on kaksi perinteistä seinäpistorasiaa. Latausasema käyttää turvallista hybridiakkuteknologiaa, joka tarjoaa 584 wattitunnin akkukapasiteetin 600 watin jatkuvalla teholla. Laitteen selkeä led-näyttö kertoo latauksen ja varauksen tilan. Laitteen kirkas led-valo valaisee ympäristön helposti. Erikseen hankittava lisäakku tarvittaessa kaksinkertaistaa latauskapasiteetin.

 

Helppokäyttöinen ja tehokas latausasema

Ampace P600 on nopea ja vaivaton käyttää kaikenlaisissa olosuhteissa. Sekä pienet että isommat laitteet lataavat itsensä nopeasti latausaseman tehokkaasta 584 wattitunnin akusta. Latausasema on heti käyttövalmis, joten sillä onnistuu jopa auton käynnistäminen oman akun tyhjennyttyä. Latausasemasta riittää virtaa esimerkiksi yli 40 älypuhelimen (iPhone 13 Pro tai vastaava), seitsemän kannettavan tietokoneen (MacBook tai vastaava) tai 30 digikameran lataamiseen. Tyypilliselle videoprojektorille virtaa riittää reiluksi kolmeksi tunniksi tai kahvinkeittimelle vajaan tunnin käyttöön.

Tehokas hybridiakkutekniikka

Ampace P600 käyttää turvallista hybridiakkuteknologiaa, joka tarjoaa 600 watin jatkuvan tai 1 800 watin hetkellisen tehon. Latausasema toimii luotettavana varavirtalähteenä jopa -20 asteen pakkasessa tai +45 asteen kuumuudessa. LiFePO4-hybriditekniikan ansiosta akku säilyttää vähintään 70 prosentin lataustehon jopa tuhannen latauskerran jälkeen. Tämän ansiosta latausasemasta riittää tehoa vuosien käyttöön.

 

Monipuoliset liitännät eri 11 laitteelle

Latausasemassa on monipuoliset liitännät eri laitteiden käyttöön ja lataamiseen. Yksi 60 watin usb-c-liitäntä sopii useimmille älylaitteille ja uudemmille tietokoneille. Kolme perinteistä (1 x 18 W, 2 x 12 W) usb-a-liitäntää tuovat virtaa kameroille, tablettilaitteille ja muille elektronisille laitteille. Latausaseman kaksi suko-seinäpistorasiaa tarjoavat virtaa isommille sähkölaitteille. Lisäksi laitteessa on auton tupakansytytin- ja käynnistysliitäntä sekä kaksi DC5521-liitäntää.

Kirkas led-valaistus SOS-hätävalolla

Laitteen etumaskissa on kirkas 12 watin led-valo, jossa on viisi erilaista valaistustilaa. Niillä voi valaista ympäristön helposti viihtyisäksi. Yksi valaistustila vilkuttaa SOS-signaalia hätätilanteessa.

 

Kantokahva helpottaa mukaan ottamista

Vain kahdeksan kilogramman painoinen latausasema on helppo ottaa mukaan kätevän kantokahvan ansiosta. Mitoiltaan kompakti (26 x 22 x 21,5 senttimetriä) laite mahtuu helposti pienemmällekin pöydälle.

 

Vaivattomasti ja monipuolisesti ladattava

Ampace P600 voidaan helposti ladata monenlaisista virtalähteistä, kuten verkkovirrasta omalla laturillaan, aggregaatista, aurinkopaneeleista tai auton tupakansytyttimestä.

 

Selkeä led-näyttö kertoo varauksen tilan

Latausaseman selkeältä led-näytöltä on helppo seurata latauksen tilaa, latausaseman akun varausta ja muita tietoja.

 

Turvallinen käyttää

Latausasemassa on kahdeksan sisäänrakennettua suojaustekniikkaa muun muassa ylikuormitusta, ylikuumenemista ja oikosulkuja vastaan.

 

Voidaan ketjuttaa helposti lisäakkuun

Mikäli pelkkä latausasema ei riitä sähkövirran syöttötarpeisiin, voidaan asemaan liittää Ampace-lisäakku, joka tuplaa latauskapasiteetin.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Paino: 8 kg