BroadLink BLE Smart GU10 Bulb -älypolttimo 2kpl pakkaus

BroadLink
BroadLink BLE Smart GU10 Bulb -älypolttimo 2kpl pakkaus
BroadLink BLE Smart GU10 Bulb -älypolttimo 2kpl pakkaus BroadLink BLE Smart GU10 Bulb -älypolttimo 2kpl pakkaus BroadLink BLE Smart GU10 Bulb -älypolttimo 2kpl pakkaus BroadLink BLE Smart GU10 Bulb -älypolttimo 2kpl pakkaus BroadLink BLE Smart GU10 Bulb -älypolttimo 2kpl pakkaus BroadLink BLE Smart GU10 Bulb -älypolttimo 2kpl pakkaus BroadLink BLE Smart GU10 Bulb -älypolttimo 2kpl pakkaus BroadLink BLE Smart GU10 Bulb -älypolttimo 2kpl pakkaus

BroadLink BLE Smart GU10 Bulb -älypolttimo 2kpl pakkaus

Tuotetta rajoitettu erä.
10,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 6924826710186
 • GU10-älypolttimo korvaa tavallisen hehku- tai led-lampun

 • Kirkas 350 lumenin valovoima

 • 16,7 miljoonaa värisävyä 2700–6500 Kelvinin värilämpötiloilla

 • Vain 4,5 watin sähkönkulutus

 • Jopa 250 lamppua ja 500 metrin kantama yhdellä puhelinsovelluksella

 • Helppo Bluetooth BLE -käyttöönotto ilman yhteyttä internetiin tai tilien luomista


Kaksi BroadLink BLE Smart GU10 Bulb (LB4GU10EU-2PC) -älypolttimoa sisältävä paketti korvaa tavallisen hehku- tai led-lampun. BroadLink-älypolttimo kiinnitetään yleisesti käytössä olevaan GU10-lamppukantaan. Näin sillä voi päivittää minkä tahansa tavallisen GU10-kantaisen valaisimen älyvalaisimeksi.


Kirkas 350 lumenin älypolttimo toistaa enintään 16,7 miljoonaa värisävyä 2700–6500 Kelvinin värilämpötiloilla. Polttimo kuluttaa virtaa vain 4,5 wattia. 

Valaistuksen värisävyjä, värilämpötilaa ja kirkkautta voi säätää helposti BroadLink BLE -puhelinsovelluksella tai erikseen hankittavalla BroadLink Lights Remote Control (SC4R1) -kaukosäätimellä. Niillä voi ohjata jopa 250 polttimoa yhdessä, erikseen tai ryhmissä. Sovelluksella voi määritellä myös vaihtuvia valaistusefektejä tai asettaa polttimon vaihtamaan väriä musiikin tahdissa.

Erikseen hankittavan BroadLink BLE Mini Hub (GW4C) -älykotikeskittimen avulla saa käyttöönsä älypolttimoiden täyden potentiaalin. Pienikokoinen minikeskitin tuo mahdollisuuden kokonaisuuden puheohjaukseen, ajastamiseen ja etäohjaukseen. Puheohjaus on Amazon Alexa- ja Google Home -yhteensopiva. Lisäksi erillisellä BroadLink Radar Motion Sensor (SR4M) -liiketunnistimella voi kytkeä älyvalaistuksen päälle tai pois automaattisesti, kun liiketunnistin havaitsee liikettä jopa viiden metrin etäisyydeltä.

BroadLinkin patentoima FastCon-tekniikka ja langaton Bluetooth BLE -yhteys tekevät älylaitteiden asennuksesta ja käytöstä poikkeuksellisen helppoa. Esimerkiksi älylampun käyttöönotto vaatii ainoastaan Broadlink BLE -puhelinsovelluksen asentamisen ja virran kytkemisen lamppuun. Tämän jälkeen iOS- tai Android-yhteensopiva sovellus löytää lampun automaattisesti näppäimen painalluksella ja se on heti käyttövalmis.

BroadLink-älykotilaitteet muodostavat keskenään toisiaan tukevan Super Mesh -verkon, jossa enintään 250 laitetta voidaan ottaa käyttöön jopa 500 metrin alueella. Näin BroadLink-älykotilaitteilla voidaan kattaa koko koti. Bluetooth BLE -yhteyksiin perustuva verkko ei vaadi yhteyttä internetiin eikä tilien luomisia tai kirjautumisia.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua