Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

BroadLink

BroadLink Radar Motion Sensor (SR4M) -liiketunnistin


12,90 €
sis. 24 % ALV

BroadLink Radar Motion Sensor (SR4M) - bluetooth liiketunnistin


Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

  • Älykäs liiketunnistin

  • Jopa viiden metrin tunnistusetäisyys

  • Amazon Alexa- ja Google Home -yhteensopivuus

  • Vaatii toimiakseen BroadLink BLE Mini Hub (GW4C) -älykotikeskittimen


Pienikokoinen BroadLink Radar Motion Sensor (SR4M) -liiketunnistin lisää automaatiota älykotiin. Se vaatii toimiakseen myös BroadLink BLE Mini Hub (GW4C) -älykotikeskittimen. 

Liiketunnistimen ja keskittimen yhdistelmällä voi esimerkiksi kytkeä älyvalaistuksen päälle automaattisesti, kun liiketunnistin havaitsee liikettä. Se havaitsee liikkeen jopa viiden metrin etäisyydeltä 120 asteen näkökentällä. Se voi myös sammuttaa valot, kun liiketunnistin ei havaitse liikettä kahden minuutin aikana.

Liiketunnistin huolehtii myös kodin turvallisuudesta helposti, koska se voi hälyttää liikkeestä puhelinsovellukseen.

Liiketunnistimen ja keskittimen yhdistelmällä voi myös automatisoida älykodin muita toimintoja Amazon Alexa- ja Google Home -yhteensopivuuden ansiosta.

Liiketunnistin saa käyttöjännitteensä kahdesta AAA-sormiparistosta, joita ei toimiteta laitteen mukana.

BroadLinkin patentoima FastCon-tekniikka ja langaton Bluetooth BLE -yhteys tekevät älylaitteiden asennuksesta ja käytöstä poikkeuksellisen helppoa. Esimerkiksi älylampun käyttöönotto vaatii ainoastaan Broadlink BLE -puhelinsovelluksen asentamisen ja virran kytkemisen lamppuun. Tämän jälkeen iOS- tai Android-yhteensopiva sovellus löytää lampun automaattisesti näppäimen painalluksella ja se on heti käyttövalmis.

BroadLink-älykotilaitteet muodostavat keskenään toisiaan tukevan Super Mesh -verkon, jossa enintään 250 laitetta voidaan ottaa käyttöön jopa 500 metrin alueella. Näin BroadLink-älykotilaitteilla voidaan kattaa koko koti. Bluetooth BLE -yhteyksiin perustuva verkko ei vaadi yhteyttä internetiin eikä tilien luomisia tai kirjautumisia.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: SR4M