Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

BroadLink

BroadLink Lights Remote Control (SC4R1) -kauko-ohjain


7,90 €
sis. 24 % ALV

Broadlink Remote - Bluetooth kauko-ohjain Broadlink BLE lampuille ja valaisimille


Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

Tulossa varastoon 20.2.2023

  • Langaton kaukosäädin älyvalaistuksen ohjaukseen

  • Yhteensopiva BroadLink BLE Smart Bulb (LB4E27) -älypolttimoiden kanssa

  • Voi ohjata jopa 250 lamppua

  • Helppo Bluetooth BLE -käyttöönotto ilman yhteyttä internetiin tai tilien luomista


Kompaktilla BroadLink SC4R1 -kaukosäätimellä voi ohjata älyvalaistusta kätevästi ilman älypuhelinta tai muita valokytkimiä. Langattoman kaukosäätimen kantama on jopa 25 metriä.

Valaistuksen värisävyjä, värilämpötilaa ja kirkkautta voi säätää helposti kaukosäätimellä. Sillä voi ohjata jopa 250 polttimoa yhdessä, erikseen tai ryhmissä.

Erikseen hankittavan BroadLink BLE Mini Hub (GW4C) -älykotikeskittimen avulla saa käyttöönsä älypolttimoiden täyden potentiaalin. Pienikokoinen minikeskitin tuo mahdollisuuden kokonaisuuden puheohjaukseen, ajastamiseen ja etäohjaukseen. Puheohjaus on Amazon Alexa- ja Google Home -yhteensopiva. Lisäksi erillisellä BroadLink Radar Motion Sensor (SR4M) -liiketunnistimella voi kytkeä älyvalaistuksen päälle tai pois automaattisesti, kun liiketunnistin havaitsee liikettä jopa viiden metrin etäisyydeltä.

BroadLinkin patentoima FastCon-tekniikka ja langaton Bluetooth BLE -yhteys tekevät älylaitteiden asennuksesta ja käytöstä poikkeuksellisen helppoa. Esimerkiksi älylampun käyttöönotto vaatii ainoastaan Broadlink BLE -puhelinsovelluksen asentamisen ja virran kytkemisen lamppuun. Tämän jälkeen iOS- tai Android-yhteensopiva sovellus löytää lampun automaattisesti näppäimen painalluksella ja se on heti käyttövalmis.

BroadLink-älykotilaitteet muodostavat keskenään toisiaan tukevan Super Mesh -verkon, jossa enintään 250 laitetta voidaan ottaa käyttöön jopa 500 metrin alueella. Näin BroadLink-älykotilaitteilla voidaan kattaa koko koti. Bluetooth BLE -yhteyksiin perustuva verkko ei vaadi yhteyttä internetiin eikä tilien luomisia tai kirjautumisia.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.