Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

BroadLink

BroadLink Temperature and Humidity Sensor (SR4T) -lämpömittari


8,90 €
sis. 24 % ALV

BroadLink Temperature and Humidity Sensor  • Älykäs lämpö- ja ilmankosteusmittari

  • Selkeä näyttö

  • Tarkka mittaustulos

  • Erillisellä älykotikeskittimellä helppo puhelinsovellus- ja puheohjaus

 • Lämpötilaa ja ilmankosteutta mittaava BroadLink Temperature and Humidity Sensor (SR4T) on pienikokoinen (44,5 x 44,5 x 13 mm) ja selkeällä näytöllä varustettu mittari langattomalla Bluetooth-yhteydellä.

  Sen voi kiinnittää seinälle mukana tulevalla tarrakiinnikkeellä tai sitä voi käyttää irtonaisena pystyasennossa vaikkapa pöydällä tai kirjahyllyssä.

  Mittari mittaa lämpötilan ja ilmankosteuden tarkasti 0,1 celciusasteen ja yhden ilmankosteusprosentin tarkkuudella. Laite toimii 0-60 celciusasteen ja 0-99 ilmankosteusprosentin välillä.

  Mittari saa käyttöjännitteensä yhdestä CR2032-nappiparistosta, jota ei toimiteta laitteen mukana.

  Erikseen hankittavan BroadLink BLE Mini Hub (GW4C) -älykotikeskittimen avulla saa käyttöönsä mittarin täyden potentiaalin. Pienikokoinen minikeskitin tuo mahdollisuuden mittarin ohjaukseen puhelinsovelluksella ja puheella. Puheohjaus on Amazon Alexa- ja Google Home -yhteensopiva. 

  Älykotikeskittimeen ja älypuhelimeen liitettynä mittari välittää tiedot BroadLink BLE -puhelinsovellukselle kuuden sekunnin välein, jos mittaustiedot muuttuvat yhden celciusasteen tai viisi ilmankosteusprosenttia.

  BroadLinkin patentoima FastCon-tekniikka ja langaton Bluetooth BLE -yhteys tekevät älylaitteiden asennuksesta ja käytöstä poikkeuksellisen helppoa. Esimerkiksi älylampun käyttöönotto vaatii ainoastaan Broadlink BLE -puhelinsovelluksen asentamisen ja virran kytkemisen lamppuun. Tämän jälkeen iOS- tai Android-yhteensopiva sovellus löytää lampun automaattisesti näppäimen painalluksella ja se on heti käyttövalmis.

  BroadLink-älykotilaitteet muodostavat keskenään toisiaan tukevan Super Mesh -verkon, jossa enintään 250 laitetta voidaan ottaa käyttöön jopa 500 metrin alueella. Näin BroadLink-älykotilaitteilla voidaan kattaa koko koti. Bluetooth BLE -yhteyksiin perustuva verkko ei vaadi yhteyttä internetiin eikä tilien luomisia tai kirjautumisia.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: SR4T