Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Cubot J10 32GB -Android -älypuhelin, musta

Cubot | GTIN: 6924136716489

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Cubot J10 on pienikokoinen ja litteä Android älypuhelin


79,00 €
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.
Tuotekuvaus

Cubot J10 -älypuhelin

Cubot J10 on pienikokoinen ja litteä älypuhelin, joka sopii erinomaisesti lapsen ensimmäiseksi älypuhelimeksi tai aikuisen kakkospuhelimeksi juhliin tai liikuntaan. Sitä voi käyttää erinomaisesti yhdellä kädellä ja se istuu myös lapsen pienelle kämmenelle. Erittäin litteässä puhelimessa on neljän tuuman näyttö, joka kuluttaa isoja näyttöjä vähemmän virtaa. Puhelimessa on korttipaikat kahdelle eri SIM-kortille. Puhelimen viiden megapikselin pääkameralla ja kahden megapikselin etukameralla on helppo kuvata laadukkaita valokuvia.


  • Hämmästyttävän kompakti ja litteä älypuhelin

  • Helppo käyttää yhdellä kädellä

  • Koko päivän käyttöä kestävä akku

  • Viiden megapikselin pääkamera ja 2 megapikselin etukamera

  • Neljän tuuman FWVGA-näyttö

  • Tuki kahdelle SIM-kortille

  • HUOM! käyttöönotettaessa poista ensin akusta suojateippi ohjeen mukaisesti!


Hämmästyttävän kompakti ja litteä

Cubot J10 on pienikokoinen ja litteä älypuhelin, joka sopii erinomaisesti lapsen ensimmäiseksi älypuhelimeksi tai aikuisen kakkospuhelimeksi juhliin tai liikuntaan. Sitä voi käyttää erinomaisesti yhdellä kädellä ja se istuu myös lapsen pienelle kämmenelle. Puhelimen mitat ovat 138 x 65 x 10,8 millimetriä ja painoa sillä on vaivaiset 143 grammaa.


Litteää tyyliä

Puhelimen litteän muotoilun ansiosta se sopii tyypillistä älypuhelinta paremmin taskuun. Puhelin on saatavana mustana, sinisenä ja vihreänä.


Kamera muistojen taltiointiin

Puhelimessa on laadukas viiden megapikselin takakamera ja kahden megapikselin etukamera. Niiden avulla on helppo ottaa selkeitä kuvia myös hämärässä.


Kaksi SIM-korttipaikkaa

Puhelimessa on kaksi Nano SIM -korttipaikkaa, joten puhelimella voidaan käyttää yhtäaikaisesti kahta eri puhelinnumeroa.


Energiatehokasta suorituskykyä

Neljän ytimen Unisoc SC7731E -suoritin tarjoaa virtapihiä suorituskykyä. Tämän ansiosta puhtaaseen Android 11 -käyttöjärjestelmään pohjautuva puhelin toimii nopeasti ja sulavasti kaikenlaisessa käytössä. Puhelimessa on yksi gigatavu keskusmuistia ja 32 gigatavua tallennustilaa. Lisäksi puhelimessa on korttipaikka, joka tukee enimmillään 128 gigatavun muistikortteja.


Pieni ja tehokas akku

Älypuhelimen virtalähteenä toimii 2 350 milliampeeritunnin vaihdettava akku.


Selkeä näyttö

Maltillinen neljän tuuman FWVGA-näyttö toistaa valokuvat, videot ja sovellukset selkeästi. Lisäksi se kuluttaa isoja näyttöjä vähemmän virtaa. 


Cubot

Kiinalainen Cubot on merkittävä puhtaaseen Android-käyttöjärjestelmään pohjautuvien laadukkaiden, kestävien ja monipuolisten älypuhelimien valmistaja. Yritys panostaa paljon tuotteiden lujuuteen ja siksi useat heidän mallinsa sopivat poikkeuksellisen rajuun käyttöönkin.


Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: Cubot J10 - black
Tuotenumero: 6924136716489