Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Cubot

Cubot Pocket 4GB+64GB -Android-älypuhelin, vihreä/kulta


199,00 €
sis. 24 % ALV

Cubot Pocket on pienikokoinen ja tyylikäs älypuhelin, joka sopii täydellisesti monenlaiseen käyttöön.Cubot Pocket -älypuhelin


Cubot Pocket on pienikokoinen ja tyylikäs älypuhelin, joka sopii täydellisesti monenlaiseen käyttöön. Se on erinomainen kumppani juhlakäyttöön, liikuntaan, pieneen taskuun tai käsilaukkuun. Sitä voi käyttää erinomaisesti yhdellä kädellä ja se istuu myös lapsen pienelle kämmenelle. Reunoista pyöristetty, mutta samalla kulmikas puhelin näyttää upealta kolmessa eri värissä värikkäillä reunalistoilla. Maltillinen neljän tuuman näyttö kuluttaa isoja näyttöjä vähemmän virtaa. Puhelimessa on korttipaikat kahdelle eri SIM-kortille. Puhelimen 16 megapikselin pääkameralla ja 5 megapikselin etukameralla on helppo kuvata laadukkaita valokuvia.


  • Hämmästyttävän kompakti ja tyylikäs älypuhelin

  • Helppo käyttää yhdellä kädellä

  • Värikkäät reunalistat ja pyöristetyn kulmikas muotoilu

  • Koko päivän käyttöä kestävä akku

  • 16 megapikselin pääkamera ja 5 megapikselin etukamera

  • Neljän tuuman QHD+ -näyttö

  • Tuki kahdelle SIM-kortilleHämmästyttävän kompakti

Cubot Pocket on pienikokoinen ja tyylikäs älypuhelin, joka sopii hyvin juhlakäyttöön, liikuntaan, pieneen taskuun tai käsilaukkuun. Sitä voi käyttää erinomaisesti yhdellä kädellä ja se istuu myös lapsen pienelle kämmenelle. Puhelimen mitat ovat 119 x 58 x 12 millimetriä ja painoa sillä on vaivaiset 128 grammaa.


Värikästä tyyliä

Puhelimen reunoista pyöristetty, mutta samalla kulmikas runko kestää kolhuja tyypillistä älypuhelinta paremmin. Puhelin on saatavana mustana mustilla reunalistoilla, mustana punaisilla reunalistoilla ja tumman vihreänä kultaisilla reunalistoilla.


Langatonta lähimaksamista

Cubot Pocket tukee myös langatonta NFC-lähimaksamista Google Pay -palvelulla, joten käteisen rahan tai luottokorttien mukana kuljettaminen on turhaa.


Kamera muistojen taltiointiin

Puhelimessa on laadukas 16 megapikselin takakamera ja viiden megapikselin etukamera. Niiden avulla on helppo ottaa selkeitä kuvia myös hämärässä.

Kaksi SIM-korttipaikkaaPuhelimessa on kaksi Nano SIM -korttipaikkaa, joten puhelimella voidaan käyttää yhtäaikaisesti kahta eri puhelinnumeroa.


Energiatehokasta suorituskykyä

Neljän ytimen Unisoc T310 -suoritin tarjoaa virtapihiä suorituskykyä. Tämän ansiosta puhtaaseen Android 11 -käyttöjärjestelmään pohjautuva puhelin toimii nopeasti ja sulavasti kaikenlaisessa käytössä. Puhelimessa on neljä gigatavua keskusmuistia ja 64 gigatavua tallennustilaa. Lisäksi puhelimessa on korttipaikka, joka tukee enimmillään 128 gigatavun muistikortteja.


Pieni ja tehokas akku

Älypuhelimen virtalähteenä toimii 3 000 milliampeeritunnin akku.


Selkeä näyttö

Maltillinen neljän tuuman QHD+ -näyttö toistaa valokuvat, videot ja sovellukset selkeästi. Lisäksi se kuluttaa isoja näyttöjä vähemmän virtaa. 


Cubot

Kiinalainen Cubot on merkittävä puhtaaseen Android-käyttöjärjestelmään pohjautuvien laadukkaiden, kestävien ja monipuolisten älypuhelimien valmistaja. Yritys panostaa paljon tuotteiden lujuuteen ja siksi useat heidän mallinsa sopivat poikkeuksellisen rajuun käyttöönkin.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: CUBOT POCKET - Green/Gold