Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Xiaodu

Du Smart Buds -tulppakuulokkeet


39,00 €
sis. 24 % ALV

Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.


Pienet ja täyslangattomat Du Smart Buds -nappikuulokkeet on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Niiden 13 millimetrin korkealaatuiset elementit toistavat äänen kirkkaasti ja selkeästi. Kuulokkeissa on myös reaaliaikainen äänitallennin. Kuulokkeissa riittää virtaa jopa neljän tunnin kuunteluun ja säilytyskotelossa on lisävirtaa jopa 16 tunniksi. Kastumiselta IPX4-suojatuissa kuulokkeissa on mikrofoni puheluita varten.


  • Kevyet ja pienet täyslangattomat nappikuulokkeet 

  • Reaaliaikainen äänitallennin

  • Ladattavalla säilytyskotelolla jopa 16 tunnin akunkesto

  • Korkealaatuiset 13 millimetrin kuuloke-elementit

  • Mikrofonia puheluita varten

  • IPX4-tason suojaus kastumiselta, hieltä ja kosteudelta

  • Kätevät pikatoiminnot kuulokepainikkeissa


Täyslangattomat tulppakuulokkeet lataavalla säilytyskotelolla

Du Smart Buds -nappikuulokkeet ovat pienet, kevyet ja täysin langattomat. Ne soveltuvat kaikenlaiseen kuunteluun ja keskusteluun. Keveytensä ja kätevän säilytyskotelonsa ansiosta ne on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Kuulokkeet on myös helppo ladata kotelossa, joka voidaan ladata latausjohdolla. Kotelossa kuulokkeet pysyvät myös suojassa lialta, kastumiselta ja kolhuilta.


Reaaliaikainen äänitallennin

Kuulokkeet toimivat reaaliaikaisena äänitallentimena. Xiaodu-puhelinsovelluksen avulla voi tallentaa puheääntä haluamistaan äänilähteistä ja siten nauhoittaa esimerkiksi tärkeiden puheluiden äänet. Englanninkielisen puheen sovellus osaa muuntaa myös tekstiksi.


13 millimetrin kuuloke-elementit

Kuulokkeiden 13 millimetrin dynaamiset kuuloke-elementit toistavat äänet tarkasti ja erottelukykyisesti.Jopa 16 tunnin akunkesto

Kuulokkeet toistavat ääntä yhdellä latauksella noin neljä tuntia. Yhdessä lataavan matkakotelon latauksen kanssa virtaa riittää jopa 16 tunniksi yhdellä kotelon lataamisella.


Lyhyt viive langattomalla Bluetooth 5.0 -yhteydellä

Langaton ja nopea Bluetooth 5.0 -yhteystekniikka mahdollistaa lyhyen siirtoviiveen äänilähteestä kuulokkeisiin. Sen ansiosta esimerkiksi peliäänet toistuvat kuulokkeissa synkronoidusti pelitapahtumien mukaisesti.


Suojattu kastumiselta ja kosteudelta

Kuulokkeissa on IPX4-tason suojaus, mikä tarkoittaa kuulokkeiden suojaamista kosteudelta, kastumiselta ja hieltä.


Mikrofoni puheluita varten

Kuulokkeissa on mikrofoni, joka mahdollistaa laadukkaat äänipuhelut. Pikapainikkeet helppoon käyttöön

Kuulokkeiden hipaisupainikkeella voidaan vastata tai hylätä puhelu tuplanapautuksella ja yhdellä napautuksella voi käynnistää Xiaodu-puhelinsovelluksessa määritetyn toiminnon.


Monipuolinen sopivuus eri korville

Puoliavoimet nappikuulokkeet sopivat helposti kaikkiin korviin toisin kuin tulppakuulokkeet. Lisäksi niiden kova muovipinta on ihoystävällinen ja kuulokkeet pysyvät hyvin korvissa.Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: Du Smart Buds -nappikuulokkeet