Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Xiaodu

Du Smart Buds Pro -tulppakuulokkeet


129,00 €
sis. 24 % ALV

Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.


Älykkäät, pienet ja täyslangattomat Du Smart Buds Pro -tulppakuulokkeet on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Kuulokkeet toimivat yhdessä Xiaodu-puhelinsovelluksen kanssa äänitallentimena ja kielenkääntäjänä, joka tukee yli 40 eri kieltä suomen kieli mukaan lukien! Tulppakuulokkeiden 40 desibelin aktiivinen melunvaimennus häivyttää taustahälyn ja takaa käyttäjälleen kuuntelurauhan. Niiden 12 millimetrin korkealaatuiset elementit toistavat äänen kirkkaasti ja selkeästi. Kuulokkeissa riittää virtaa jopa seitsemän tunnin kuunteluun ja säilytyskotelossa on lisävirtaa jopa 35 tunniksi. Kastumiselta IPX4-suojatuissa kuulokkeissa on kolme mikrofonia - yksi puheluita varten ja kaksi melunvaimennukseen.


  • Kevyet ja pienet täyslangattomat tulppakuulokkeet 

  • 40 desibelin aktiivinen melunvaimennus

  • Suomenkielinen kielenkääntäjä

  • Puheluiden äänitallennin

  • Ladattavalla säilytyskotelolla jopa 35 tunnin akunkesto

  • Korkealaatuiset 12 millimetrin kuuloke-elementit

  • Kolme mikrofonia puheluihin ja melunvaimennukseen

  • IPX4-tason suojaus kastumiselta, hieltä ja kosteudelta

  • Kätevät pikatoiminnot kuulokepainikkeissaTäyslangattomat tulppakuulokkeet lataavalla säilytyskotelolla

Du Smart Buds Pro -tulppakuulokkeet ovat pienet, kevyet ja täysin langattomat. Ne soveltuvat kaikenlaiseen kuunteluun ja keskusteluun. Keveytensä ja kätevän säilytyskotelonsa ansiosta ne on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Kuulokkeet on myös helppo ladata kotelossa, joka voidaan ladata latausjohdolla. Kotelossa kuulokkeet pysyvät myös suojassa lialta, kastumiselta ja kolhuilta.


Suomenkielinen, tekoälyohjattu kielenkääntäjä

Kuulokkeet toimivat yhdessä Xiaodu-puhelinsovelluksen kanssa kielenkääntäjänä. Tekoälyohjattu automaattinen kielenkääntäjä tukee yli 40 eri kieltä - mukaan lukien suomen kieli! Näin on mahdollisuus puhua vaikkapa ravintolan tarjoilijalle tai hotellin vastaanottovirkailijalle omalla kielellään. Kuulokkeet yhdessä sovelluksen kanssa kääntävät puheen halutulle kohdekielelle ja näyttävät käännökset myös puhelimen näytöllä. Sama toimii tietysti myös toisin päin eli vieraskielisen puheen voi kuulla ja nähdä omalla tutulla kielellään.


Puheluiden äänitallennin

Xiaodu-puhelinsovelluksen avulla voi myös tallentaa puheääntä haluamistaan äänilähteistä ja siten tallentaa esimerkiksi tärkeiden puheluiden äänet. Tämä toimii niin tavallisissa kuin vaikkapa WhatsApp- tai Messenger-puheluissa.


40 desibelin älykäs aktiivinen melunvaimennus

Kuulokkeissa on älykäs aktiivinen melunvaimennus, joka suodattaa tehokkaasti taustalla kuuluvat äänet, melun ja hälyn jopa 40 desibelin voimakkuudella. Melunvaimennuksen ansiosta kuulokkeilla voi nauttia musiikista, radiosta tai äänikirjoista omassa rauhassa. Halutessaan melunvaimennuksen voi kytkeä pois päältä.12 millimetrin komposiittielementit

Kuulokkeiden 12 millimetrin värisevät komposiittielementit ja neodyymimagneetit toistavat äänet tarkasti ja erottelukykyisesti. Lisäksi kuulokkeet hyödyntävät Baidun akustisen laboratorion tekoälyalgoritmeja taajuuskorjaimessaan.


Huikea 35 tunnin akunkesto

Kuulokkeet toistavat ääntä yhdellä latauksella noin seitsemän tuntia. Yhdessä lataavan matkakotelon latauksen kanssa virtaa riittää jopa 35 tunniksi yhdellä kotelon lataamisella. Todellinen akunkesto riippuu muun muassa äänenvoimakkuudesta ja käytetäänkö kuulokkeita taustamelunvaimennuksella vai ilman. Nopean latauksen ansiosta jo kymmenen minuutin pikainen lataaminen tuottaa virtaa peräti kahden tunnin käyttöön.


Lyhyt viive langattomalla Bluetooth 5.2 -yhteydellä

Langaton ja nopea Bluetooth 5.2 -yhteystekniikka mahdollistaa erityisen lyhyen siirtoviiveen äänilähteestä kuulokkeisiin. Sen ansiosta esimerkiksi peliäänet toistuvat kuulokkeissa synkronoidusti pelitapahtumien mukaisesti.


Liitettävissä kahteen eri laitteeseen yhtäaikaisesti

Kuulokkeet voidaan liittää yhtäaikaisesti kahteen eri laitteeseen, kuten esimerkiksi älypuhelimeen ja tablettiin. Näin kuulokkeita ei tarvitse jatkuvasti parittaa eri laitteiden kanssa. Kuulokkeet ovat yhteensopivat muun muassa Android-, iOS- ja Windows-käyttöjärjestelmien ja -laitteiden kanssa. Eri äänilähdettä voidaan vaihtaa nopeasti.


Suojattu kastumiselta ja kosteudelta

Kuulokkeissa on IPX4-tason suojaus, mikä tarkoittaa kuulokkeiden suojaamista kosteudelta, kastumiselta ja hieltä.


Automaattinen korvientunnistus

Kuulokkeet tunnistavat automaattisesti, kun ne otetaan pois korvasta tai asetetaan takaisin korvaan. Pois otettaessa toisto katkeaa automaattisesti ja jatkuu korviin takaisin asetettaessa.


Kolme mikrofonia puheluihin ja melunvaimennukseen

Kuulokkeissa on kaikkiaan kolme mikrofonia. Päämikrofoni mahdollistaa laadukkaat äänipuhelut. Kahta muuta mikrofonia käytetään taustamelun ja tuulen kohinan vaimentamiseen.


Pikapainikkeet helppoon käyttöön

Kuulokkeiden hipaisupainikkeilla voidaan vastata tai hylätä puhelu, säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kuuntelutilaa tai esimerkiksi vaihtaa soivaa kappaletta.


Monipuolinen sopivuus eri korville

Kuulokkeiden mukana toimitetaan silikonitulpat neljässä eri koossa. Xiaodu-puhelinsovelluksessa on myös toiminto, jolla voi testata mitkä tulpat ovat omille korville sopivat. Näin kuulokkeet on helppo sovittaa eri kokoisille korvapareille.Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: Du Smart Buds Pro