Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

inFace

inFace 5 in 1 Facial Beauty Device -kasvojenhoitolaite


139,00 €
sis. 24 % ALV

Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.


Kasvot altistuvat herkästi lämpötilanvaihteluille, suoralle auringonpaisteelle ja ilman epäpuhtauksille. Ne kuluttavat ihoa ja voivat saada kasvot näyttämään todellista ikäänsä vanhemmalta. Kokonaisvaltaista kasvojenhoitoa tarjoava inFace 5 in 1 Facial Beauty Device -kasvojenhoitolaite sisältää nimensä mukaisesti viisi eri toimintoa kasvojen hyvinvointiin. Näitä ovat syväpuhdistus, kasvohieronta, kylmä- ja lämpökompressio, tulehduksia lieventävä hoito ja monipuolinen valohoito. Monipuolisilla hoidoilla ihosta tulee hehkuvampi ja terveempi, jolloin kasvot huokuvat nuorekkuutta ja elinvoimaisuutta.


  • Viisi eri toimintoa yhdessä kasvojenhoitolaitteessa

  • Syväpuhdistava ja ihoa hoitava vaikutus

  • Kasvojen hierontatoiminto

  • Kylmä- ja lämpökompressio kasvohoitoon

  • Monipuolinen valohoito

  • Suojattu kastumiselta

  • Pienikokoinen ja helppo ottaa mukaan

  • Vähäinen virrankulutus


Viisi eri toimintoa yhdessä kasvojenhoitolaitteessa

inFace 5 in 1 Facial Beauty Device -kasvojenhoitolaite syväpuhdistaa ja hieroo kasvoja. Lisäksi se käsittelee ihoa lämpö- ja kylmäkompressiolla sekä monipuolisilla valo- ja ionisaatiomenetelmin. Monipuolisten puhdistus-, hieronta- ja hoitomenetelmien ansiosta kasvot hehkuvat terveyttä ja hyvinvointia.


Yhdeksän erilaista toiminnallisuutta kasvojenhoidon eri tarpeisiin

Värinähieronta, punaisen ja oranssin valon hoidot, sinivalokäsittely, positiivinen ja negatiivinen ionisaatiokäsittely, radiotaajuushoito, kevyet sähkösykäykset ja kompressiokäsittely tarjoavat monipuolisen valikoiman erilaisia hoitotapoja kasvojen hyvinvointia ja terveyttä ajatellen. Monipuolisen laitteen ansiosta säästyy aikaa ja rahaa, kun kasvojenhoidon voi helposti suorittaa kotikonstein.


Helppo ottaa mukaan

Vain 170 grammaa painavaa laitetta on vaivaton käyttää sen ergonomisen muotoilun ansiosta. Pienen juomapullon kokoinen laite on myös helppo sujauttaa mukaan vaikkapa käsilaukkuun tai hygieniapussukkaan.


Akkukäyttöinen ja helposti ladattava

Ladattavan akun ansiosta paristoja ei tarvita. Yhdellä latauksella laitteesta riittää virtaa tunniksi eli useampaan hoitohetkeen. Kasvojenhoitolaite voidaan helposti ladata tavallisella usb-laturilla mukana tulevan latausjohdon avulla.


inFace

Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tunnetaan älypuhelintensa lisäksi valtavasta valikoimasta muita teknologiatuotteita, joita se tuottaa yhteistyössä MiOT-ekosysteemiin kuuluvien kumppaniyritysten kanssa. Laadukkaita kauneudenhoitotuotteita valmistava inFace on osa tätä ekosysteemiä. Sen monipuoliset ihon, kasvojen, karvoituksen ja hiusten käsittelyyn suunnitellut kauneudenhoitolaitteet ovat korkealuokkaisia, helppokäyttöisiä ja upeasti muotoiltuja.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: BF-06E-white / 400851
Tuotenumero: 6971308400851