inFace Blackhead Remover -mustapäänpoistaja

inFace
inFace Blackhead Remover -mustapäänpoistaja
inFace Blackhead Remover -mustapäänpoistaja inFace Blackhead Remover -mustapäänpoistaja inFace Blackhead Remover -mustapäänpoistaja inFace Blackhead Remover -mustapäänpoistaja inFace Blackhead Remover -mustapäänpoistaja inFace Blackhead Remover -mustapäänpoistaja inFace Blackhead Remover -mustapäänpoistaja inFace Blackhead Remover -mustapäänpoistaja inFace Blackhead Remover -mustapäänpoistaja inFace Blackhead Remover -mustapäänpoistaja inFace Blackhead Remover -mustapäänpoistaja
34,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 6971308401322


Hyvälaatuinen ja kauniskin iho voi kärsiä talin täyttämistä ihohuokosista. Kun huokonen menee tukkoon ja hapettuu, syntyy ihohuokoseen epämiellyttävältä näyttävä ja inhottavalta tuntuva mustapää. inFace Blackhead Remover poistaa mustapäät helpolla ja vaivattomalla tavalla, joka ei ärsytä ihoa eikä vaadi minkäänlaisten koukkujen käyttämistä. Ergonominen mustapäänpoistaja on kooltaan kompakti ja helppo käyttää.


  • Nopea ja helppokäyttöinen mustapäänpoistaja

  • Kolme eri käyttötehoa

  • Neljä vaihtopäätä eri käyttötarpeisiin

  • Sopii kaikille sukupuoleen katsomatta

  • Pienikokoinen ja helppo ottaa mukaan


Nopea ja helppokäyttöinen mustapäänpoistaja

inFace Blackhead Remover -mustapäänpoistajalla voidaan helposti imuroida mustapäät ja puhdistaa ihohuokoset talista nopeasti ja kivuitta. Kolmen eri käyttötehon ja neljän eri vaihtopään avulla laite soveltuu helposti erilaisille ihotyypeille ja tekee mustapäiden poistamisesta vaivatonta. Tämä säästää aikaa ja rahaa, kun ihonhoidon voi helposti suorittaa kotikonstein.


Pienikokoinen ja helppo ottaa mukaan

Vain noin 130 gramman painoista laitetta on vaivaton käyttää sen ergonomisen muotoilun ansiosta. Pienikokoinen laite on myös helppo sujauttaa mukaan vaikkapa käsilaukkuun tai hygieniapussukkaan. Kokonaisuus on viimeistelty luontoystävällisillä materiaalivalinnoilla.


Akkukäyttöinen ja helposti ladattava

Ladattavan akun ansiosta paristoja ei tarvita. Laite voidaan helposti ladata tavallisella usb-laturilla mukana tulevan latausjohdon avulla.


inFace

Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tunnetaan älypuhelintensa lisäksi valtavasta valikoimasta muita teknologiatuotteita, joita se tuottaa yhteistyössä MiOT-ekosysteemiin kuuluvien kumppaniyritysten kanssa. Laadukkaita kauneudenhoitotuotteita valmistava inFace on osa tätä ekosysteemiä. Sen monipuoliset ihon, kasvojen, karvoituksen ja hiusten käsittelyyn suunnitellut kauneudenhoitolaitteet ovat korkealuokkaisia, helppokäyttöisiä ja upeasti muotoiltuja.


Arvostelut 0 arvostelua