Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

inFace

inFace Eyelash Curler -ripsentaivutin


32,90 €
sis. 24 % ALV

Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.


Näyttävät ja kauniit silmäripset on nyt helppo loihtia kuntoon myös kotikonstein. Lämmittävällä inFace Eyelash Curler -ripsentaivuttimella homma hoituu vaivatta ja turvallisesti. Lisäksi inFace Eyelash Curler -ripsentaivutin on akkukäyttöinen, joten sen käyttö onnistuu myös ilman verkkovirtaa.


  • Lämmittävällä ripsentaivuttimella näyttävät silmäripset hetkessä

  • Helppokäyttöinen ja turvallinen

  • Automaattinen sammutus

  • Selkeä näyttö ilmaisee käyttövalmiuden

  • Akkukäyttöinen


Näyttävät silmäripset valmiiksi minuutissa

inFace Eyelash Curler -ripsentaivuttimella saa aikaan upeat ripset hetkessä. Laite lämmittää kiharrinvarren nopeasti, jonka jälkeen ripset voidaan taivuttaa nopeasti upeaan muotoon. Käyttö on vaivatonta, nopeaa ja turvallista.


Kolme eri käyttötehoa eri ripsille

Ripsentaivuttimessa on kolme eri käyttötehoa, jotka sopivat eri käyttötarkoituksiin. Alhainen teho sopii ohuille ja aroille ripsille, keskiteho sopii tavallisille ripsille ja suurin tehoasetus sopii paksuille ripsille sekä tekoripsille.


Automaattinen sammutus

Laite osaa sammuttaa itsensä automaattisesti kymmenen minuutin käytön jälkeen. Lisäksi laite muistaa automaattisesti viimeksi käytetyn tehoasetuksen.


Selkeä näyttö ilmaisee käyttövalmiuden

Laitteen selkeästä näytöstä näkee valitun tehoasetuksen, akun varauksen ja esilämmityksen tason.


Akkukäyttöinen ja kompakti

Kompakti ripsentaivutin on helppo ottaa mukaan, sillä verkkovirtaa ei tarvita kuin laitteen lataukseen. Laitteen lataaminen onnistuu nopeasti tavallisella puhelimen laturilla mukana tulevan latausjohdon avulla.


inFace

Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tunnetaan älypuhelintensa lisäksi valtavasta valikoimasta muita teknologiatuotteita, joita se tuottaa yhteistyössä MiOT-ekosysteemiin kuuluvien kumppaniyritysten kanssa. Laadukkaita kauneudenhoitotuotteita valmistava inFace on osa tätä ekosysteemiä. Sen monipuoliset ihon, kasvojen, karvoituksen ja hiusten käsittelyyn suunnitellut kauneudenhoitolaitteet ovat korkealuokkaisia, helppokäyttöisiä ja upeasti muotoiltuja.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: ZH-02D-red / 400486
Tuotenumero: 6971308400486