Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

inFace

inFace ION Hairbrush -hiusharja


54,90 €
sis. 24 % ALV

Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.


Tuuhea tukka, kauniit hiusten latvat ja upea kiilto ovat asioita, jotka saavat päät kääntymään ihastuksesta. Kuiva ilma, hiusten värjääminen ja hiusten kuivaaminen kuitenkin väsyttävät hiusten rakennetta ja aiheuttavat muun muassa kaksihaaraisten syntymistä. Ionisoivalla inFace ION Hairbrush -hiusharjalla on vaivaton harjata sekä kosteat että kuivat hiukset. Säädettävän lämpötilan ansiosta hiukset saavat luonnollisen kiiltävän olemuksensa takaisin.


  • Hiusharja lisää hiusten kosteutta ja kiiltoa

  • Ehkäisee kaksihaaraisten latvojen syntymistä

  • Voidaan käyttää sekä kosteilla että kuivilla hiuksilla

  • Sopii kaikille hiustyypeille

  • Keraaminen lämmityselementti on turvallinen käyttää

  • Automaattinen virrankatkaisu


Lisää hiusten kosteutta ja kiiltoa

Hiustenhoidon vallankumouksellisin keksintö pitkään aikaan on hiusten ionisointi. Se parantaa hiusten hyvinvointia monella tavalla. Ionisoiva inFace ION Hairbrush -hiusharja parantaa hiusten kiiltoa, tuuheutta ja hyvinvointia lisäämällä hiusten kosteutta. Tämä myös ehkäisee kaksihaaraisten latvojen syntymistä. Ionisoinnin ansiosta hiukset ovat myös entistä sileämmät ja voivat entistä paremmin.


Voidaan käyttää sekä kosteilla että kuivilla hiuksilla

Hiusharjan lämmitettävä elementti on keraaminen. Sen ansiosta harja on turvallinen ja miellyttävä käyttää. Tämä mahdollistaa sekä kuivien että kosteiden hiusten harjaamisen. Harjassa on viisi eri käyttötilaa eri hiustyyppien mukaan.


Automaattinen virrankatkaisu

Hiusharjassa on automaattinen virrankatkaisu, joten sitä on turvallinen käyttää. Hiusharjan johto on kääntyvä ja joustava, mikä ehkäisee johdon sotkeutumista. Harja on viimeistelty laadukkain ja ympäristöystävällisin valmistusmateriaalein.


inFace

Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tunnetaan älypuhelintensa lisäksi valtavasta valikoimasta muita teknologiatuotteita, joita se tuottaa yhteistyössä MiOT-ekosysteemiin kuuluvien kumppaniyritysten kanssa. Laadukkaita kauneudenhoitotuotteita valmistava inFace on osa tätä ekosysteemiä. Sen monipuoliset ihon, kasvojen, karvoituksen ja hiusten käsittelyyn suunnitellut kauneudenhoitolaitteet ovat korkealuokkaisia, helppokäyttöisiä ja upeasti muotoiltuja.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: ZH-10D-black / 400592
Tuotenumero: 6971308400592