Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

inFace

inFace IPL Crystal Freezing Point Hair Removal -epilaattori


179,00 €
sis. 24 % ALV

Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.


Silkinpehmeä ja sileä iho näyttää ja tuntuu hyvältä, mutta perinteisin keinoin sen eteen joutuu näkemään paljon vaivaa. Keinot ihokarvojen poistoon ovat joko työläitä, kivuliaita tai kalliita. Laservaloa hyödyntävä inFace IPL Crystal Freezing Point Hair Removal -laservaloepilaattori tekee ihokarvojen poistamisesta helppoa ja nopeaa. Se myös hidastaa uusien ihokarvojen kasvua. Tämän ansiosta ihokarvojen poistoa tarvitaan yhä harvemmin, mikä säästää aikaa ja on hyväksi keholle. Laitteessa on myös ihoa viilentävä toiminto, joka tuntuu miellyttävältä.


  • Helppo ja turvallinen epilaattori ihokarvojen poistoon

  • Ei ärsytä tai vahingoita ihoa

  • Ihoa viilentävä toiminto

  • Näkyviä pysyviä tuloksia jo parissa viikossa

  • Kaksi eri käyttötilaa ja viisi ero tehoasetusta

  • Kompakti ja kevyt laite kulkee helposti mukana


Helppo ja turvallinen käyttää

Laservaloepilaattorin teho perustuu karvatupen hajottamiseen, mikä aiheuttaa karvan irtoamisen ja hidastaa uuden karvan kasvua. Kehittyneen IPL-valoteknologian ansiosta käyttö on helppoa, turvallista ja nopeaa. Karvanpoiston voi suorittaa lähes missä tahansa.


Ei ärsytä tai vahingoita ihoa

Koska ihoon ei kohdistu karvojen höyläämisen kaltaista fyysistä rasitusta eikä ihokarvojen nyppimistä, iho ei ärsyynny tai tunnu aralta käsittelyn jälkeen. Laitteessa on myös ihoa viilentävä toiminto. Käsittelyn jälkeen iho tuntuu ihanalta, sileältä ja silkinpehmeältä.


Näkyviä pysyviä tuloksia jo parissa viikossa

Ensimmäisellä käyttökerralla ihokarvat tulee ajella ihokarvahöylällä, jonka jälkeen karvanpoisto voidaan viimeistellä epilaattorilla. Näkyviä tuloksia tulee jo parissa viikossa, kun karvankasvu hidastuu. Tämän jälkeen epilaattoria tarvitaan arviolta 1-3 kuukauden välein.


Kaksi eri käyttötilaa ja viisi ero tehoasetusta

Viidestä eri tehoasetuksesta löytyy sopiva vaihtoehto lähes jokaiselle ihotyypille. Käyttötiloja on kaksi: automaattinen karvanpoisto, joka sopii suurimmalle osalle ihoa ja herkkien alueiden täsmäpoisto.


Kompakti ja kestävä laite kulkee helposti mukana

Laite on myös erittäin kestävä, sillä se suoriutuu jopa 500 000 välähdyskerrasta. Tämän ansiosta laite kestää yhden ihmisen käytössä yli kymmenen vuotta. Pienikokoinen laite kulkee vaivatta mukana. Virtansa laite saa laturista, joten erillisiä paristoja ei tarvita. Laitteen selkeästä näytöstä näkee muun muassa akun varauksen ja tehoasetuksen.


inFace

Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tunnetaan älypuhelintensa lisäksi valtavasta valikoimasta muita teknologiatuotteita, joita se tuottaa yhteistyössä MiOT-ekosysteemiin kuuluvien kumppaniyritysten kanssa. Laadukkaita kauneudenhoitotuotteita valmistava inFace on osa tätä ekosysteemiä. Sen monipuoliset ihon, kasvojen, karvoituksen ja hiusten käsittelyyn suunnitellut kauneudenhoitolaitteet ovat korkealuokkaisia, helppokäyttöisiä ja upeasti muotoiltuja.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: ZH-18E-white / 400660
Tuotenumero: 6971308400660