Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

inFace

inFace Sonic Facial Device II -kasvojenpuhdistin


49,90 €
sis. 24 % ALV

Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.


Kauneushoitolan ihanat ja elävöittävät kasvohoidot on nyt mahdollista tehdä myös kotona. Kun kuiva ilma, porottava aurinko ja herkut jättävät jälkensä kasvojen iholle, avuksi tarvitaan inFace Sonic Facial Device -kasvojenpuhdistin. Se poistaa kasvoilta kuollutta ihosolukkoa, epäpuhtauksia ja kertynyttä rasvaa hellävaraisella ja hierovalla puhdistusharjalla. Käyttö on helppoa, nopeaa ja automatisoitua, joten se on vaivaton ottaa osaksi säännöllistä ihonhoitoa.


  • Hellävarainen kasvojenpuhdistin epäpuhtauksien poistamiseen

  • Syväpuhdistaa ihohuokoset epäpuhtauksista

  • Kaksisuuntaisesti pyörivä harjaosa

  • Vesitiivis

  • Automaattinen sammutus

  • Helppo ottaa mukaan


Monikäyttöinen kasvojenpuhdistuslaite epäpuhtauksien poistamiseen

Myös hyvinvoiva ihotyyppi kaipaa hoivaa ja hellyyttä aika ajoin, sillä kasvoille kertyy talia, kuollutta ihoa ja ilman epäpuhtauksia. Säännöllinen ihonhoito auttaa ihoa pysymään kimmoisana ja kauniina. Jo lyhyt hoito, jossa epäpuhtaudet ja ylimääräinen rasva poistetaan iholta, saa kasvot hohtamaan energisinä ja nuorekkaina. Ergonomisen muotoilun ja pitkien harjasten ansiosta kasvojen puhdistaminen onnistuu myös vaikeista kohdista.


Kolme eri käyttötilaa ja kaksi eri harjapäätä eri ihotyypeille

Helppokäyttöisessä kasvojenpuhdistimessa on kolme käyttötilaa sekä kaksi erilaista puhdistuspäätä. Näin eri ihotyypille löytyy sopiva tehoasetus ja oikeanlainen puhdistava harjasosa. Kahteen eri suuntaan liikkuva harjaosa puhdistaa kasvot tehokkaasti, mutta ihoa vahingoittamatta.


Suojattu kastumiselta

Vesitiiviin rakenteen ansiosta kasvojenpuhdistuslaitetta voidaan käyttää myös suihkussa tai kylvyssä.


Automaattinen sammutus 90 sekunnin käytön jälkeen

Automaattisammutuksen ansiosta laite on huoleton käyttää. Tämä säästää virtaa ja ehkäisee laitteen liialliselta käytöltä, joka voi ärsyttää ihoa.


Helppo ottaa mukaan

Vain 148 gramman keveytensä ansiosta kompakti laite on vaivaton ottaa mukaan. Näin kasvojenhoidon voi helposti tehdä vaikka matkoilla.


inFace

Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tunnetaan älypuhelintensa lisäksi valtavasta valikoimasta muita teknologiatuotteita, joita se tuottaa yhteistyössä MiOT-ekosysteemiin kuuluvien kumppaniyritysten kanssa. Laadukkaita kauneudenhoitotuotteita valmistava inFace on osa tätä ekosysteemiä. Sen monipuoliset ihon, kasvojen, karvoituksen ja hiusten käsittelyyn suunnitellut kauneudenhoitolaitteet ovat korkealuokkaisia, helppokäyttöisiä ja upeasti muotoiltuja.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: CF-12E-black / 400950
Tuotenumero: 6971308400950