Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

inFace

inFace Sonic Facial Device MS2000 -kasvoharja - Pinkki


29,90 €
sis. 24 % ALV

Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.


inFace Sonic Facial Device MS2000 -kasvoharja


Kuiva ilma, pöly ja lika saavat ihon näyttämään ja tuntumaan epämiellyttävältä eikä peilikuva hymyile takaisin. Apu on lähellä, sillä jo lyhyt kasvojen ihonhoito tuo hyvinvoinnin takaisin ja saa ihon hehkumaan elinvoimaa ja nuoruutta. inFace Sonic Facial Device MS2000 on kompakti ja kevyt silikonivalmisteinen kasvoharja, jolla voidaan syväpuhdistaa kasvon ihohuokoset epäpuhtauksista. Tämä hyväilevä hoitotapa tekee hyvää sekä iholle että mielelle. Kasvoharjan eri hierontatapojen ja erilaisten harjasosien ansiosta kasvoharja soveltuu kaikenlaisille ihotyypeille ikään katsomatta. Tervetuloa uusi minä ja entistä elinvoimaisempi olo!


  • Helppokäyttöinen silikonivalmisteinen kasvoharja

  • Kolme eri hierontatapaa eri ihotyypeille

  • Joustava harjaosa syvälliseen hierontaan

  • Pienikokoinen ja kevyt

  • Vesitiivis

  • Alhainen virrankulutus


Helppokäyttöinen silikonivalmisteinen kasvoharja

Kevytrakenteinen kasvoharja on helppo käyttää ja vaivaton ottaa mukaan muiden kauneudenhoitotuotteiden kanssa. Kestävästä ja bakteereja hylkivästä silikonista valmistettu harja on myös helppo pitää puhtaana, sillä laite on täysin vesitiivis. Näin se on vaivaton pestä kädenkäänteessä, jolloin harja on taas valmis seuraavaan hoitohetkeen.


Kolme eri hierontatapaa eri ihotyypeille

Koska ihotyyppejä on monenlaisia ja jokaisella on omat haasteensa, on hyvä tunnistaa omansa ja löytää siihen sopivat puhdistusaineet sekä energisoivat hoitotavat. Oikeilla menetelmillä ja oikeanlaisella pesunesteellä tai saippualla kasvoihin tulee uutta eloa.


Puhdistavan pesun ohella käytettävä kasvoharja auttaa epäpuhtauksien poistossa ja ihonhoidossa tuoden kasvoille elinvoimaisuutta. Kasvoharjassa on kolme eri hierontatehoa, joista löytyy jokaiselle ihotyypille ikään katsomatta sopiva asetus.


Kolme erilaista harjasosaa

Lisäksi kasvoharjassa on myös kolme erilaista harjasosaa, ohuista harjaksista paksumpiin. Ne sopivat eri ihoalueiden puhdistamiseen. Näin hoituvat sekä poskipäät, otsa, leuka ja kasvojen muut kauniit alueet entistäkin upeammalla tavalla.


Alhainen virrankulutus

Sähkölaitteiden alituinen lataaminen on turhauttavaa puuhaa. Niistä tuntuu virta loppuvan juuri silloin, kun ei pitäisi. inFace Sonic Facial Device MS2000 -kasvoharjassa on ihastuttavan alhainen virrankulutus ja laite toimii yhdellä latauksella jopa neljä tuntia. Laitetta ei kuitenkaan tarvitse ladata kuin hetken kerrallaan, sillä jo lyhytkin lataus antaa virtaa päivittäiseen kauneudenhoitoon. Laitteen akku latautuu täyteen noin kahdessa ja puolessa tunnissa.


inFace

Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tunnetaan älypuhelintensa lisäksi valtavasta valikoimasta muita teknologiatuotteita, joita se tuottaa yhteistyössä MiOT-ekosysteemiin kuuluvien kumppaniyritysten kanssa. Laadukkaita kauneudenhoitotuotteita valmistava inFace on osa tätä ekosysteemiä. Sen monipuoliset ihon, kasvojen, karvoituksen ja hiusten käsittelyyn suunnitellut kauneudenhoitolaitteet ovat korkealuokkaisia, helppokäyttöisiä ja upeasti muotoiltuja.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: MS2000-pink / 400042
Tuotenumero: 6971308400042