Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

inFace

inFace SPA Massager -pesuharja - Pinkki


89,00 €
sis. 24 % ALV

Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.


Kukapa ei joskus kaipaisi hierovaa tai syväpuhdistavaa pesua. inFace SPA Massager -pesuharja mahdollistaa kylpylätasoisen pesukokemuksen omassa suihkussa tai kylpyammeessa. Akkukäyttöisellä pesuharjalla hoituu syväpesu, hellävarainen pesunesteen levittäminen ja hieronta. Pitkän varren ansiosta myös oman selän peseminen sujuu vaivatta. inFace SPA Massager -pesuharja on mahtava lahja täydellistä pesuharjaa etsivälle.


  • Vedenkestävä ja hierova suihkuharja kokovartalopesuun

  • Pitkä varsi mahdollistaa myös selänpesun

  • Neljä erilaista vaihtopäätä pesemiseen ja hierontaan

  • Kolme eri tehoasetusta

  • Jopa kahden tunnin käyttö yhdellä latauksella

  • Automaattinen virrankatkaisu


Vedenkestävä ja hierova suihkuharja kokovartalopesuun

inFace SPA Massager -pesuharja mahdollistaa kylpylätasoisen pesukokemuksen omassa suihkussa tai kylpyammeessa. Kahteen suuntaan pyörivän harjaosan ansiosta harja puhdistaa ihon tehokkaasti liasta sekä irrottaa hilseen ihon pinnalta. Pitkälle ulottuvan varren ansiosta myös selän peseminen onnistuu vaivatta.


Neljä erilaista vaihtopäätä ja kolme tehoasetusta

Pesuharjan mukana tulee neljä eri vaihtopäätä, jotka soveltuvat hierontaan, syväpesuun ja hellävaraisempaan pesuun sekä pesunesteen levittämiseen. Nopeussäätimestä löytyy kolme eri tehoa oman halun ja tarpeen mukaan.


Jopa kahden tunnin käyttö yhdellä latauksella

Pesuharja on akkukäyttöinen, joten erillisiä paristoja ei tarvita. Yhdellä latauksella pesuharjan hierovaa toimintoa voidaan käyttää jopa 120 minuuttia. Pesuharjassa on automaattinen virrankatkaisu, mikä ehkäisee akun tyhjentymisen. Pesuharjan mukana tulee latauskaapeli.


inFace

Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tunnetaan älypuhelintensa lisäksi valtavasta valikoimasta muita teknologiatuotteita, joita se tuottaa yhteistyössä MiOT-ekosysteemiin kuuluvien kumppaniyritysten kanssa. Laadukkaita kauneudenhoitotuotteita valmistava inFace on osa tätä ekosysteemiä. Sen monipuoliset ihon, kasvojen, karvoituksen ja hiusten käsittelyyn suunnitellut kauneudenhoitolaitteet ovat korkealuokkaisia, helppokäyttöisiä ja upeasti muotoiltuja.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: Spa Massager-pink / 400639