Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

inFace

inFace Thermal Aqua Peel Facial Device -kasvokuorintalaite


74,90 €
sis. 24 % ALV

Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.


Akne ja mustapäät johtuvat suurimmaksi osaksi ihon epäpuhtauksista. inFace Thermal Aqua Peel Facial Device -kasvokuorintalaite tuo hyvinvoinnin takaisin kasvoille ja saa ihon hehkumaan elinvoimaa ja nuoruutta. Laite tuo kauneushoitolan tasoisen hoidon kotikäyttöön kompaktissa muodossa. Kasvonkuorintalaite syväpuhdistaa kasvot sekä poistaa mustapäät ja kovettumat. Lisäksi laite hoitaa kasvoja lämpimällä vedellä ihoa ärsyttämättä. Kaksitehoisen vesipumpun ansiosta iho puhdistuu ja pesuun käytetty vesi siirtyy poistosäilöön. Näin käyttö on hygieenistä ja vaivatonta, mikä saa ihon tuntumaan uudelta ja terveeltä.


  • Nopea ja helppokäyttöinen mustapäiden poistamiseen

  • Syväpuhdistava ja kovettumia pehmentävä vaikutus

  • Lämminvesikäsittely ihohuokosille ja kovettumille

  • Kolme eri käyttötehoa ja kolme vaihtopäätä käytön mukaan

  • Hygieeninen käyttää

  • Pienikokoinen ja helppo ottaa mukaan

  • Vähäinen virrankulutus

  • Valkoinen


Nopea ja helppokäyttöinen mustapäiden ja aknen poistamiseen

inFace Thermal Aqua Peel Facial Device -kasvokuorintalaitteella voidaan helposti poistaa mustapäät ja puhdistaa ihohuokoset talista.


Syväpuhdistava ja kovettumia pehmentävä vaikutus

Kasvokuorintalaitteen noin 40 celciusasteen lämminvesikäsittely pehmentää kovettumia ja auttaa ihohuokosia aukeamaan. Näin ne on helpompi puhdistaa erilaisista epäpuhtauksista. Tämä auttaa ihoa uudistumaan ja saamaan takaisin nuorekkaan hehkunsa.


Kolme eri käyttötehoa ja kolme vaihtopäätä käytön mukaan

Kolmen eri käyttötehon ja kolmen eri vaihtopään avulla laite soveltuu helposti erilaisille ihotyypeille ja tekee mustapäiden sekä muiden epäpuhtauksien poistamisesta vaivatonta. Tämä säästää aikaa ja rahaa, kun ihonhoidon voi helposti suorittaa kotikonstein.


Hygieeninen käyttää

Laitteessa on kaksi eri vesisäiliötä, jonka ansiosta laitetta on hygieeninen käyttää. Puhdistukseen käytetty pesuvesi poistuu automaattisesti poistovesisäiliöön.


Helppo ottaa mukaan

Vain 240 grammaa painavaa laitetta on vaivaton käyttää sen ergonomisen muotoilun ansiosta. Noin juomapullon kokoinen laite on myös helppo sujauttaa mukaan vaikkapa käsilaukkuun tai hygieniapussukkaan.


Akkukäyttöinen ja helposti ladattava

Ladattavan akun ansiosta paristoja ei tarvita. Yhdellä latauksella laitteesta riittää virtaa noin kuukauden käyttöön. Kasvonkuorintalaite voidaan helposti ladata tavallisella usb-laturilla mukana tulevan latausjohdon avulla.


inFace

Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tunnetaan älypuhelintensa lisäksi valtavasta valikoimasta muita teknologiatuotteita, joita se tuottaa yhteistyössä MiOT-ekosysteemiin kuuluvien kumppaniyritysten kanssa. Laadukkaita kauneudenhoitotuotteita valmistava inFace on osa tätä ekosysteemiä. Sen monipuoliset ihon, kasvojen, karvoituksen ja hiusten käsittelyyn suunnitellut kauneudenhoitolaitteet ovat korkealuokkaisia, helppokäyttöisiä ja upeasti muotoiltuja.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: CF-07E-white / 400280
Tuotenumero: 6971308400820