inFace Ultrasonic Ion Cleansing Instrument -kasvojenpuhdistin - Pinkki

inFace
inFace Ultrasonic Ion Cleansing Instrument -kasvojenpuhdistin - Pinkki
inFace Ultrasonic Ion Cleansing Instrument -kasvojenpuhdistin - Pinkki inFace Ultrasonic Ion Cleansing Instrument -kasvojenpuhdistin - Pinkki inFace Ultrasonic Ion Cleansing Instrument -kasvojenpuhdistin - Pinkki inFace Ultrasonic Ion Cleansing Instrument -kasvojenpuhdistin - Pinkki inFace Ultrasonic Ion Cleansing Instrument -kasvojenpuhdistin - Pinkki inFace Ultrasonic Ion Cleansing Instrument -kasvojenpuhdistin - Pinkki inFace Ultrasonic Ion Cleansing Instrument -kasvojenpuhdistin - Pinkki inFace Ultrasonic Ion Cleansing Instrument -kasvojenpuhdistin - Pinkki inFace Ultrasonic Ion Cleansing Instrument -kasvojenpuhdistin - Pinkki inFace Ultrasonic Ion Cleansing Instrument -kasvojenpuhdistin - Pinkki inFace Ultrasonic Ion Cleansing Instrument -kasvojenpuhdistin - Pinkki inFace Ultrasonic Ion Cleansing Instrument -kasvojenpuhdistin - Pinkki
Tuotetta rajoitettu erä.
39,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 6971308400257


Kauneushoitolan ihanat ja elävöittävät kasvohoidot on nyt mahdollista tehdä myös kotona. Kun kuiva ilma, porottava aurinko ja herkut jättävät jälkensä kasvojen iholle, avuksi tarvitaan inFace Ultrasonic Ion Cleansing Instrument -kasvojenpuhdistin. Se poistaa kasvoilta kuollutta ihosolukkoa, epäpuhtauksia ja kertynyttä rasvaa ultraäänitekniikkaa hyödyntäen. Käyttö on helppoa ja nopeaa, joten se on vaivaton ottaa osaksi säännöllistä ihonhoitoa.


  • Monikäyttöinen kasvojenpuhdistin epäpuhtauksien poistamiseen

  • Syväpuhdistaa ihon ja poistaa mustapäät

  • Elävöittävä värähtely kasvohierontaan

  • Vilkastuttaa ihon uusiutumista ja verenkiertoa

  • Automaattinen sammutus

  • Helppo ottaa mukaan


Monikäyttöinen kasvojenpuhdistuslaite epäpuhtauksien poistamiseen

Myös hyvinvoiva ihotyyppi kaipaa hoivaa ja hellyyttä aika ajoin, sillä kasvoille kertyy talia, kuollutta ihoa ja ilman epäpuhtauksia. Säännöllinen kuorinta auttaa ihoa pysymään nuorekkaana, kimmoisana ja kauniina. Ihonkuorinnassa kuollut ihosolukko poistetaan uusiutuneen ihon päältä, mikä saa kasvot hehkumaan elinvoimaisuutta ja energisyyttä.


Syväpuhdistaa ihon ja poistaa mustapäät

Helppokäyttöisessä kasvojenpuhdistimessa on monta eri toimintoa samassa. Laite myös poistaa inhottavat mustapäät, hieroo kasvoja elävöittävällä värähtelyllä, vilkastuttaa ihon uusiutumista ja hoitaa ihoa ionisaatiolla. Kokonaisvaltaisen hoidon myötä iho tuntuu entistä nuorekkaammalta ja sileämmältä. Laitteen neljästä eri toiminnosta löytyy oikea valinta moneen eri tarpeeseen.


Automaattinen sammutus viiden minuutin käytön jälkeen

Automaattisammutuksen ansiosta laite on huoleton käyttää. Tämä säästää virtaa ja ehkäisee laitteen liialliselta käytöltä, joka voi ärsyttää ihoa.


Helppo ottaa mukaan

Vain 85 gramman keveytensä ansiosta kompakti laite on vaivaton ottaa mukaan. Näin kasvojenhoidon voi helposti tehdä vaikka matkoilla.


inFace

Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tunnetaan älypuhelintensa lisäksi valtavasta valikoimasta muita teknologiatuotteita, joita se tuottaa yhteistyössä MiOT-ekosysteemiin kuuluvien kumppaniyritysten kanssa. Laadukkaita kauneudenhoitotuotteita valmistava inFace on osa tätä ekosysteemiä. Sen monipuoliset ihon, kasvojen, karvoituksen ja hiusten käsittelyyn suunnitellut kauneudenhoitolaitteet ovat korkealuokkaisia, helppokäyttöisiä ja upeasti muotoiltuja.


Arvostelut 0 arvostelua