Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

inFace

inFace Visual Blackhead Remover -mustapäänpoistaja


54,90 €
sis. 24 % ALVHyvälaatuinen ja kauniskin iho voi kärsiä talin täyttämistä ihohuokosista. Kun huokonen menee tukkoon ja hapettuu, syntyy ihohuokoseen epämiellyttävältä näyttävä ja inhottavalta tuntuva mustapää. inFace Visual Blackhead Remover poistaa mustapäät helpolla ja vaivattomalla tavalla, joka ei ärsytä ihoa. Sen tarkalla ja 20-kertaisesti tarkentavalla makrokameralla pienetkin mustapäät erottuvat tarkasti. Laite lähettää kuvat älypuhelimeen, jotta orastavatkin mustapäät on helppo havaita. Mustapäänpoistajan keraamisella lämpökärjellä voidaan huokonen myös avata sitä lämmittämällä.


  • Nopea ja helppokäyttöinen mustapäiden poistamiseen

  • Kolme eri käyttötehoa ja neljä vaihtopäätä käytön mukaan

  • Keraaminen lämpökärki ihohuokosten avaamiseen

  • Sinivalo ihon rauhoittamiseen

  • Sopii kaikille käyttäjille sukupuoleen katsomatta

  • Pienikokoinen ja helppo ottaa mukaan


Nopea ja helppokäyttöinen mustapäiden poistamiseen

inFace Visual Blackhead Remover -mustapäänpoistajalla voidaan helposti imuroida mustapäät ja puhdistaa ihohuokoset talista. Kolmen eri käyttötehon ja neljän eri vaihtopään avulla laite soveltuu helposti erilaisille ihotyypeille ja tekee mustapäiden poistamisesta vaivatonta. Tämä säästää aikaa ja rahaa, kun ihonhoidon voi helposti suorittaa kotikonstein.


Makrokameralla erottuvat myös pienet ja orastavat mustapäät

Pienikokoiset mustapäät jäävät helposti huomaamatta pelkän peilikuvan varassa toimimalla. Mustapäänpoistajan makrokamera kykenee jopa 20-kertaiseen suurennokseen, jolla pienimmätkin ihomadot erottuvat selkeästi. Laite lähettää kuvat älypuhelimeen, jotta orastavatkin mustapäät on helppo havaita.


Keraaminen lämpökärki ihohuokosten avaamiseen

Laitteessa on keraaminen lämpökärki, jolla voidaan turvallisesti lämmittää ihoa. Kun ihohuokonen avautuu lämmön myötä, huokosessa kiinni oleva mustapää voidaan helpommin irrottaa ihoa ärsyttämättä. Näin mustapää voidaan imuroida nopeasti ja vaivatta.


Sinivalo ihon rauhoittamiseen

Hoito viimeistellään lopuksi laitteen ihoa rauhoittavalla sinivalolla. Näin iho näyttää jälleen kauniilta ja hyvinvoivalta.


Pienikokoinen ja helppo ottaa mukaan

Vain noin 120 gramman painoista laitetta on vaivaton käyttää sen ergonomisen muotoilun ansiosta. Pienikokoinen laite on myös helppo sujauttaa mukaan vaikkapa käsilaukkuun tai hygieniapussukkaan.


Akkukäyttöinen ja helposti ladattava

Ladattavan akun ansiosta paristoja ei tarvita. Yhdellä latauksella laitetta voidaan käyttää noin 60 minuuttia. Mustapäänpoistaja voidaan helposti ladata tavallisella usb-laturilla mukana tulevan latausjohdon avulla.


inFace

Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tunnetaan älypuhelintensa lisäksi valtavasta valikoimasta muita teknologiatuotteita, joita se tuottaa yhteistyössä MiOT-ekosysteemiin kuuluvien kumppaniyritysten kanssa. Laadukkaita kauneudenhoitotuotteita valmistava inFace on osa tätä ekosysteemiä. Sen monipuoliset ihon, kasvojen, karvoituksen ja hiusten käsittelyyn suunnitellut kauneudenhoitolaitteet ovat korkealuokkaisia, helppokäyttöisiä ja upeasti muotoiltuja.
Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: CF-05E-black / 400868
Tuotenumero: 6971308400868