Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Kingsmith

Kingsmith Treadmill K15 -juoksumatto


1 199,00 €
sis. 24 % ALV

Kingsmith Treadmill K15


Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

Kingsmith Treadmill K15 -juoksumatto

Kingsmith Treadmill K15 on kevytrakenteinen kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto. Taitettavan rakenteen ansiosta juoksumaton voi helposti siivota pois tilaa viemästä esimerkiksi kaappiin tai seinän vierustalle. Juoksumatossa on tukeva käsinoja, jossa on pyörösäädin, toimintopainikkeet ja selkeä led-näyttö. Juoksumaton kanssa voi käyttää älypuhelimille ladattavaa KS Fit -sovellusta, josta omien juoksutietojen seuraaminen on helppoa. Laadukas ja monikerroksinen juoksumatto on pehmeä ja luonnollisen tuntuinen alusta jaloille. Matto vaimentaa jalkoihin kohdistuvaa rasitusta, mikä tuntuu miellyttävältä jaloissa.


  • Kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto

  • Ainutlaatuinen taitettava rakenne mahdollistaa laitteen helpon säilytyksen

  • Turvallinen käyttää

  • Mittaa nopeutta, aikaa ja askeleita sekä arvioi kalorien kulutusta

  • Pehmeä ja tukeva monikerroksinen juoksumatto


Kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto kokoontaittuvalla rungolla

Kingsmith Treadmill K15 on kevytrakenteinen kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto, joka taitettavan rakenteen ansiosta voidaan siirtää sivuun esimerkiksi kaappiin tai seinän vierustalle. Avattuna matto tarjoaa riittävästi juoksutilaa (142 x 82,8 cm), mutta kasaan taitettuna se vie vain vähän säilytystilaa (142 x 82,8 x 31 cm). Maton hallintapainikkeilla ja näytöllä varustettu käsinoja on taitettavissa juoksumaton suuntaisesti pois tilaa viemästä. Käyttäjän enimmäispaino saa olla 110 kilogrammaa.


Monta eri käyttönopeutta

Juoksumaton nopeutta voidaan siirtää lähes portaattomasti 0,8 kilometrin tuntinopeudesta reippaaseen juoksuvauhtiin (15 km/h). Tämän ansiosta juoksumatto sopii hyvin myös vaativaan käyttöön.


Kätevä puhelinsovellus mittaa liikettä

Juoksumaton kanssa käytettävä KS Fit -sovellus mittaa automaattisesti aikaa, nopeutta ja otettuja askeleita sekä arvioi kalorien kulutusta. Näin omaa suorituskykyä ja juoksun tai kävelyn tehokkuutta voi helposti seurata suoraan älypuhelimen näytöltä.


Käsinoja pyörösäätimellä ja LCD-näytöllä

Juoksumatossa on kiinteä ja tukeva käsinoja. Siinä on pyörösäädin ja toimintopainikkeet juoksuohjelman valitsemiseen sekä selkeä LED-näyttö, josta voi seurata muun muassa vauhtia, kulunutta aikaa ja kalorien kulutusta.


Monikerroksinen mattorakenne takaa miellyttävän ja turvallisen käytön

Juoksumaton monikerroksisen maton pinta on pehmeä ja tuntuu käytössä luonnolliselta. Maton elastisuus ehkäisee jalkojen rasittumista ja tuntuu käytössä miellyttävältä.


Kingsmith

Vuonna 2015 perustettu kiinalainen Kingsmith on älykkäiisiin liikuntasovelluksiin ja -laitteisiin keskittynyt valmistaja. Yritys aloitti WalkingPad-kävelymattojen valmistajana ja on sen jälkeen laajentanut toimintaansa maailmanlaajuiseksi keskittymällä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteisiin.


Takuu : 12kk

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: K15 Silver
Tuotenumero: 6970492711545
Paino: 69 kg
Mitat: 93 x 40 x 159 cm