Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Kingsmith

Kingsmith WalkingPad C2 -kävelymatto


589,00 €
sis. 24 % ALV

Kingsmith WalkingPad C2


Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

Kingsmith WalkingPad C2 -kävelymatto

Kingsmith WalkingPad C2 on kokoontaittuva kävelymatto. Vain vähän tilaa vievän rakenteensa ansiosta kävelymaton voi helposti siivota pois tilaa viemästä esimerkiksi sängyn tai sohvan alle  Kävelymaton kanssa käytettävä KS Fit -sovellus mittaa automaattisesti aikaa, nopeutta ja otettuja askeleita sekä arvioi kalorien kulutusta. Laadukkaasta EVA-muovista valmistettu matto pehmentää askellusta nilkkojen rasitusta ehkäisevästi. Älykkään nopeudentunnistuksen ansiosta kävelymatto on myös turvallinen käyttää.

  • Kotikäyttöön tarkoitettu kävelymatto

  • Ainutlaatuinen taitettava rakenne mahdollistaa laitteen helpon säilytyksen

  • Puhelinsovellus nopeuden, ajan, askeleiden ja kalorien kulutuksen mittaamiseen

  • Pehmeä ja tukeva EVA-muovista valmistettu matto

  • Hiljainen käyttöääni

  • Älykäs nopeudentunnistus
Kotikäyttöön tarkoitettu kävelymatto kokoontaittuvalla rungolla

Kingsmith WalkingPad C2 on kotikäyttöön tarkoitettu kävelymatto, joka voidaan helposti taittaa kasaan tilaa viemästä. Avattuna matto tarjoaa riittävästi kävelytilaa (144,5 x 51,8 x 12,5 cm), mutta kasaan taitettuna se vie vain vähän säilytystilaa (82,5 x 51,8 x 13,6 cm). Tämän ansiosta mattoa voidaan helposti säilyttää esimerkiksi kaapissa tai sujauttaa matto piiloon sängyn tai sohvan alle. Käyttäjän enimmäispaino saa olla 100 kilogrammaa.


Kätevä puhelinsovellus mittaa liikettä

Kävelymaton kanssa käytettävä KS Fit -sovellus mittaa automaattisesti aikaa, nopeutta ja otettuja askeleita sekä arvioi kalorien kulutusta. Näin omaa suorituskykyä ja kävelyn tehokkuutta voi helposti seurata suoraan älypuhelimen näytöltä.


Harjaton moottori tekee käytöstä hiljaista

Kävelymaton harjattoman moottorin ansiosta kävelymaton käyntiääni on vain 65 desibeliä. Tämän ansiosta mattoa voidaan käyttää myös yömyöhään naapureita häiritsemättä.


Nelikerroksinen mattorakenne takaa miellyttävän ja turvallisen käytön

Kävelymatto on koostettu neljästä eri kerroksesta, mikä takaa mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen käytön. Matossa on EVA-muovista valmistettu askeleenvaimennus, mikä ehkäisee nilkkojen rasittumista. Pinnoite on liukumatonta ja kuvioitua materiaalia, joka tuntuu miellyttävältä jalkojen alla.


Nopeudenhallinta omilla jaloilla

Kävelymatossa on älykäs nopeusanturi, joka mittaa kävelyn nopeutta. Näin maton liikenopeutta voi hallita vaivattomasti omalla askelnopeudella.


Kingsmith

Vuonna 2015 perustettu kiinalainen Kingsmith on älykkäisiin liikuntasovelluksiin ja -laitteisiin keskittynyt valmistaja. Yritys aloitti WalkingPad-kävelymattojen valmistajana ja on sen jälkeen laajentanut toimintaansa maailmanlaajuiseksi keskittymällä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteisiin.

Takuu : 12kk

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: Kingsmith WalkingPad C2
Tuotenumero: 6970492712139
Paino: 28 kg
Mitat: 60.5 x 19.5 x 90 cm