Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto

Kingsmith
Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto
Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto

Kingsmith WalkingPad R2

899,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 6970492713587

Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto

Kingsmith WalkingPad R2 on kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto. Kokoontaittuvan rakenteen ansiosta juoksumaton voi helposti siivota pois tilaa viemästä esimerkiksi sängyn tai sohvan alle. Juoksumaton kanssa käytettävä KS Fit -sovellus mittaa automaattisesti aikaa, nopeutta ja otettuja askeleita sekä arvioi kalorien kulutusta. WalkingPad R2 -juoksumatossa on myös säädettävä käsinoja, jossa on kätevä säilytystila puhelimelle. Näin puhelin on helposti ulottuvilla juoksusession ajan ja siitä voi seurata kulunutta aikaa ja muita tietoja. Laadukkaasta EVA-muovista valmistettu matto pehmentää askellusta nilkkojen rasitusta ehkäisevästi. Älykkään nopeudentunnistuksen ansiosta juoksumatto on myös turvallinen käyttää. Kokonaisuus on viimeistelty upealla metallipinnalla.


  • Kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto

  • Ainutlaatuinen taitettava rakenne mahdollistaa laitteen helpon säilytyksen

  • Puhelinsovellus nopeuden, ajan, askeleiden ja kalorien kulutuksen mittaamiseen

  • Käsinoja kätevällä puhelimen säilytystilalla

  • Pehmeä ja tukeva EVA-muovista valmistettu matto

  • Hiljainen käyttöääni

  • Älykäs nopeudentunnistus
Kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto kokoon taittuvalla rungolla

Kingsmith WalkingPad R2 on kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto, joka voidaan helposti taittaa kasaan tilaa viemästä. Avattuna matto tarjoaa riittävästi juoksutilaa (145,2 x 72 x 16,2 cm), mutta kasaan taitettuna se vie vain vähän säilytystilaa (100 x 72 x 16,2 cm). Tämän ansiosta mattoa voidaan helposti säilyttää esimerkiksi kaapissa tai sujauttaa matto piiloon sängyn tai sohvan alle. Käyttäjän enimmäispaino saa olla 100 kilogrammaa ja juoksun enimmäisnopeus voi olla 10 kilometriä tunnissa.


Kätevä puhelinsovellus mittaa liikettä

Juoksumaton kanssa käytettävä KS Fit -sovellus mittaa automaattisesti aikaa, nopeutta ja otettuja askeleita sekä arvioi kalorien kulutusta. Näin omaa suorituskykyä ja juoksun tai kävelyn tehokkuutta voidaan helposti seurata suoraan älypuhelimen näytöltä.


Kätevä käsinoja, jossa säilytystila puhelimelle

WalkingPad R2 -juoksumatossa on korkeussäädettävä käsinoja, jossa on kätevä säilytystila puhelimelle. Näin puhelin on helposti ulottuvilla juoksusession ajan ja siitä voi seurata kulunutta aikaa, juoksun nopeutta ja muita tietoja.


Harjaton moottori tekee käytöstä hiljaista

Juoksumaton harjattoman moottorin ansiosta juoksumaton käyntiääni on vain 65 desibeliä. Tämän ansiosta mattoa voidaan käyttää myös yömyöhään naapureita häiritsemättä.


Nelikerroksinen mattorakenne takaa miellyttävän ja turvallisen käytön

Juoksumatto on koostettu neljästä eri kerroksesta, mikä takaa mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen käytön. Matossa on EVA-muovista valmistettu askeleenvaimennus, mikä ehkäisee nilkkojen rasittumista. Pinnoite on liukumatonta ja kuvioitua materiaalia, joka tuntuu miellyttävältä jalkojen alla.


Nopeudenhallinta omilla jaloilla

Juoksumatossa on älykäs nopeusanturi, joka mittaa askelluksen nopeutta. Näin maton liikenopeutta voi hallita vaivattomasti omalla askelnopeudella.


Kingsmith

Vuonna 2015 perustettu kiinalainen Kingsmith on älykkäiisiin liikuntasovelluksiin ja -laitteisiin keskittynyt valmistaja. Yritys aloitti WalkingPad-kävelymattojen valmistajana ja on sen jälkeen laajentanut toimintaansa maailmanlaajuiseksi keskittymällä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteisiin.


Takuu : 12kk

Pituus:
110 cm
Korkeus:
22 cm
Leveys:
77 cm
Paino:
40 kg
Arvostelut 0 arvostelua