Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Kingsmith

Kingsmith WalkingPad X21 -juoksumatto


999,00 €
sis. 24 % ALV

Kingsmith WalkingPad X21Kingsmith WalkingPad X21 -juoksumatto

Kingsmith WalkingPad X21 on jämerä kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto. Kokoontaittuvan rakenteen ansiosta juoksumaton voi helposti siivota pois tilaa viemästä esimerkiksi sängyn tai sohvan alle. Juoksumaton kanssa käytettävä KS Fit -sovellus mittaa automaattisesti aikaa, nopeutta ja otettuja askeleita sekä arvioi kalorien kulutusta. WalkingPad X21 -juoksumatossa on myös tukeva käsinoja, jossa on kätevä säilytystila puhelimelle. Näin se on helposti ulottuvilla juoksusession ajan ja siitä voi seurata kulunutta aikaa ja muita tietoja. Lisäksi käsinojassa on pyörösäädin ja LCD-näyttö. Laadukkaasta EVA-muovista valmistettu matto pehmentää askellusta nilkkojen rasitusta ehkäisevästi. Älykkään nopeudentunnistuksen ansiosta juoksumatto on myös turvallinen käyttää. Kokonaisuus on viimeistelty upealla metallipinnalla.


  • Kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto

  • Ainutlaatuinen taitettava rakenne mahdollistaa laitteen helpon säilytyksen

  • Turvallinen käyttää

  • Puhelinsovellus nopeuden, ajan, askeleiden ja kalorien kulutuksen mittaamiseen

  • Käsinoja kätevällä puhelimen säilytystilalla

  • Pehmeä ja tukeva EVA-muovista valmistettu matto

  • Hiljainen käyttöääni

  • Älykäs nopeudentunnistus
Kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto kokoontaittuvalla rungolla

Kingsmith WalkingPad X21 on jämerä kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto. joka voidaan helposti taittaa kasaan tilaa viemästä. Avattuna matto tarjoaa riittävästi juoksutilaa (142 x 72 cm), mutta kasaan taitettuna se vie vain vähän säilytystilaa (95,5 x 72 x 22,6 cm). Kokoontaittuvuuden ansiosta mattoa voidaan helposti säilyttää esimerkiksi kaapissa tai sujauttaa matto piiloon sängyn tai sohvan alle. Käyttäjän enimmäispaino saa olla 110 kilogrammaa.


Kaksi eri käyttötilaa ja monta eri käyttönopeutta

Juoksumatossa on kaksi vakionopeutta: rauhallinen kävely (2 km/h) ja reippaampi rasvanpolttohölkkä (6 km/h). Lisäksi nopeutta voidaan säätää lähes portaattomasti aina puolen kilometrin tuntinopeudesta reippaaseen juoksuvauhtiin (12 km/h).


Turvallinen käyttää

Juoksumatossa on monipuoliset turvaominaisuudet, kuten lapsilukko, automaattinen pysähtyminen, automaattinen virransäästötila ja ylikuormitussuoja. Nämä ehkäisevät vaaratilanteita ja loukkaantumisia sekä laitteen hajoamisen.


Kätevä puhelinsovellus mittaa liikettä

Juoksumaton kanssa käytettävä KS Fit -sovellus mittaa automaattisesti aikaa, nopeutta ja otettuja askeleita sekä arvioi kalorien kulutusta. Näin omaa suorituskykyä ja juoksun tai kävelyn tehokkuutta voi helposti seurata suoraan älypuhelimen näytöltä. Juoksumatto tukee NFC-tekniikkaa, jonka avulla puhelimen voi helposti yhdistää juoksumattoon. Juoksumattoa voi myös hallita kätevillä puhekomennoilla englanniksi.


Käsinoja pyörösäätimellä ja LCD-näytöllä sekä säilytystila puhelimelle

WalkingPad X21 -juoksumatossa on kiinteä ja tukeva noin metrin korkuinen käsinoja. Siinä on kätevä säilytystila puhelimelle, jolloin se on helposti ulottuvilla juoksusession ajan. Näin puhelimesta voi helposti seurata kulunutta aikaa, juoksun nopeutta ja muita tietoja. Tiedot saa myös helposti näkyville käsinojan omalle LCD-näytölle, jolloin puhelinta ei välttämättä tarvita. Pyörösäätimellä voi valita halutut toiminnot kätevästi.


Harjaton moottori tekee käytöstä hiljaista

Juoksumaton harjattoman moottorin ansiosta juoksumaton käyntiääni on vain 75 desibeliä. Tämän ansiosta mattoa voidaan käyttää myös yömyöhään naapureita häiritsemättä.


Nelikerroksinen mattorakenne takaa miellyttävän ja turvallisen käytön

Juoksumatto on koostettu neljästä eri kerroksesta, mikä takaa mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen käytön. Matossa on EVA-muovista valmistettu askeleenvaimennus, mikä ehkäisee nilkkojen rasittumista. Pinnoite on liukumatonta ja kuvioitua materiaalia, joka tuntuu miellyttävältä jalkojen alla.


Kingsmith

Vuonna 2015 perustettu kiinalainen Kingsmith on älykkäiisiin liikuntasovelluksiin ja -laitteisiin keskittynyt valmistaja. Yritys aloitti WalkingPad-kävelymattojen valmistajana ja on sen jälkeen laajentanut toimintaansa maailmanlaajuiseksi keskittymällä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteisiin.


Takuu : 12kk

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: X21 Grey
Tuotenumero: 6970492713662
Paino: 43 kg
Mitat: 79.5 x 26.4 x 110.2 cm