Xiaomi Mi Air Purifier 2H -ilmanpuhdistin

Xiaomi
Xiaomi Mi Air Purifier 2H -ilmanpuhdistin
Xiaomi Mi Air Purifier 2H -ilmanpuhdistin Xiaomi Mi Air Purifier 2H -ilmanpuhdistin Xiaomi Mi Air Purifier 2H -ilmanpuhdistin Xiaomi Mi Air Purifier 2H -ilmanpuhdistin Xiaomi Mi Air Purifier 2H -ilmanpuhdistin Xiaomi Mi Air Purifier 2H -ilmanpuhdistin

Mi Air Purifier 2H EU

Tuotetta rajoitettu erä.
149,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 6934177709005

Xiaomi Mi Air Purifier 2H -ilmanpuhdistin


Xiaomi Mi Air Purifier 2H on tehokas ja helppokäyttöinen ilmanpuhdistin. Sen ansiosta on helpompi hengittää puhdasta, hajutonta ja allergeenitonta ilmaa. Ilmanpuhdistaja voi lievittää allergia- ja astmaoireita tehokkaasti poistamalla hiukkasia, pölyä, bakteereja, siitepölyä ja lemmikkien karvoja. Lisäksi ilmanpuhdistaja suodattaa ilmaa epämiellyttävistä hajuista.


- Tehokas ilmanpuhdistin 

- Hiljainen ja energiapihi

- Pienikokoinen ja huomaamaton

- Kolminkertainen HEPA-suodatinjärjestelmä pitää ilman puhtaana

- Helppo ja huoleton käyttääPuhdistaa hengitysilman jopa 99,97 prosentin tarkkuudella

Tyylikäs ja tornimallinen ilmanpuhdistin sopii mihin tahansa huonetilaan. Laite mittaa ilmanlaatua huipputarkasti laseranturilla. Se havaitsee jopa 0,3 mikrometrin kokoiset pienhiukkaset ja suodattaa jopa 99,97 prosenttia niistä.

Tehokas ja nopea

Ilmanpuhdistin kykenee puhdistamaan ilmaa jopa 260 kuutiometrin tuntiteholla (CADR) eli keskikokoisen huoneen ilma puhdistuu noin kymmenessä minuutissa. Yksittäisen laitteen teho riittää puhdistamaan ilmaa noin 31 neliömetrin tilasta.

Kolminkertainen HEPA-suodatinjärjestelmä

Ilmanpuhdistajan sisuksissa on kolminkertainen HEPA-suodatinjärjestelmä puhdistamisen tehostamiseksi. Sylinterimäinen 360 asteen suodatin kerää pölyn ja hiukset joka suunnasta uloimpaan suodattimeen. H13-luokitettu keskisuodatin poistaa ilmasta mikrohiukkaset ja bakteerit. Sisimpänä toimiva aktiivihiilisuodatus poistaa ilmasta monet ikävät hajuhaitat.

Pienikokoinen ja huomaamaton

Tornimallisen rakenteen ansiosta ilmanpuhdistin liikuttaa ilmaa tehokkaasti läpi suodatusrakenteensa. Pienikokoinen ilmanpuhdistin vie lattiapintaa vähemmän kuin A4-paperi ja on vain puoli metriä korkea.

Hiljainen käyttöääni

Lepotilassa ilmanpuhdistin on lähes äänetön. Ääntä vaimentavan muotoilun ansiosta laite on hiljainen (enimmillään 65 desibeliä) myös ilmaa puhdistaessaan, joten sitä voi käyttää myös yöllä samassa tilassa nukuttaessa. Energiatehokas laite käyttää virtaa vain 4,8 wattia normaalitilassa eli tavallista hehkulamppua vähemmän.

Helppokäyttöinen

Ilmanpuhdistajaa on helppo hallita kätevällä Xiaomi Mi Home -älypuhelinsovelluksella. Ilmanlaadun, lämpötilan ja kosteuden näkee puhelimesta vaivatta. Lisäksi tuulettimen voimakkuutta ja ajastusta voidaan säätää helposti sovelluksen kautta. Sovellus osaa myös kertoa, kun on aika vaihtaa suodatin. Ilmanpuhdistajan kyljessä olevat merkkivalot näyttävät nopeasti perustoimintojen tilan.

Yhteensopiva älykaiuttimien kanssa

Ilmanpuhdistaja on myös yhteensopiva Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa, joten se tottelee puhekomentoja.

Xiaomi

 

Takuu : 24kk

SKU : FJY4026GL 

EAN : 6934177709005

Arvostelut 0 arvostelua