Mi Bluetooth Neckband Nappikuulokkeet - Musta

Xiaomi
Mi Bluetooth Neckband Nappikuulokkeet - Musta
Mi Bluetooth Neckband Nappikuulokkeet - Musta Mi Bluetooth Neckband Nappikuulokkeet - Musta Mi Bluetooth Neckband Nappikuulokkeet - Musta Mi Bluetooth Neckband Nappikuulokkeet - Musta

Mi Bluetooth Neckband Earphones - Musta

Tuotetta rajoitettu erä.
39,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 6934177701566

Mi Bluetooth Neckband Earphones - Musta

Mi Bluetooth Neckband kuulokkeet ovat joustavat ja tyylikkäät kuulokkeet, joissa on pitkä akunkesto ja dynaaminen ääni. Sisäänrakennetun Bluetooth 5,0: n ansiosta kuulokkeiden kuuluvuus on jopa 4 kertaa parempi kuin aikaisempien versioiden,tämän ansiosta voit kuunnella musiikkia huomattavasti suuremmilta etäisyyksiltä. Tämän lisäksi voit käyttää ääniassistenttia ohjaamaan kuulokkeitasi ja esimerkiksi ottamaan puheluita vastaan ja toistamaan valitsemasi musiikkia, kun olet menossa. Lisäksi kuulokkeet eivät ole vain ajattomia ja tyylikkäitä, vaan myös valmistettu ihoystävällisestä materiaalista, mikä tekee niistä mukavia ja käteviä käyttää.

- Jopa 8h akunkesto

- Dynaaminen ääni

- Tuki ACC: n ja apt-X: n edistyneelle äänikoodaukselle

- Parempi kuuluvuus ja kantama Bluetooth 5.0: lla

- Ääniassistentti

- Kevyet ja miellyttävät käyttää (13,6 grammaa)
Mi Bluetooth Neckband Earphone  Svart


Listen to music wherever you go

Thanks to the long battery life, you're able to listen to music and take calls whether you're on your way to work, working out or travelling. Besides that, it only takes 2 hours to charge your earphones back to 100%.

Designed for active users

The earphones are comfortable to wear thanks to the soft and skin-friendly rubber material. The anti-slip material allows you to move freely without having to worry about your earphones slipping off.

Arvostelut 0 arvostelua