Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Xiaomi

Mi Dash Cam 1S -autokamera


89,00 €
sis. 24 % ALV

Mi Dash Cam 1S -autokameralla voit tallentaa videoita ja ottaa kuvia ajaessasi tai jopa kun olet pysäköinyt autosi.Mi Dash Cam 1S -autokameralla voit tallentaa videoita ja ottaa kuvia ajaessasi tai jopa kun olet pysäköinyt autosi. Kamera on varustettu 140 asteen laajakulmalinssillä, suurella IPS-näytöllä ja se voidaan asentaa helposti mihin tahansa autoon.


- Tallenna kuvia ja videoita HD-tarkkuudella

- Pimeänäkö

- Pysäköintivalvonta

- Älykäs ääniohjaus

- Sisäänrakennettu Wi-Fi


Ominaisuudet :
● 3" näyttö ja F1.8-aukko
● 140 asteen leveä kulma ja 1920 x 1080P -resoluutio
● MSC8328P-siru, IMX307 CMOS -kuvasensori ja Mstar 1080P -kuvaprosessisiru
● WiFi-yhteyden avulla saat halutessasi reaaliaikaisen tiedonsiirron
● Loop-sykli tallennus säästää tallennustilaa tehokkaasti, muistikortin täyttyessä kamera tallentaa videon vanhimman kortilla olevan tiedoston päälle
● Painovoima-anturi pitää videon tallennnuksessa hätätapauksissa
● Automaattinen virran kytkeminen
● Pysäköinnin valvonta tuo lisää turvaa autollesi
● Edistyksellinen H.264-valokuvauspakkaustekniikka tallentaa korkealaatuiset videot ja on tärkeä osa tallennustilan säästämistä
● Tukee enintään 64 Gt TF-muistikorttimuistia (ei mukana)

Pakkauksen sisältö: 1 x autokamera, 1 x autolaturi, 1 x virtajohto, 2 x tarra, 1 x tikku, 1 x jalusta, 1 x käyttöohjesrc="http://www.xiaomimy.com/image/dashcam/20181018143444_95261.jpg" alt="Original Xiaomi 1S Car DVR Camera Video Recorder 140 Degrees Wide Angle 3.0 inch IPS Screen- Black" />


Original Xiaomi 1S Car DVR Camera Video Recorder 140 Degrees Wide Angle 3.0 inch IPS Screen- Black


Original Xiaomi 1S Car DVR Camera Video Recorder 140 Degrees Wide Angle 3.0 inch IPS Screen- Black


Älä hukkaa ainuttakaan tapahtumaa

Mi Dash Cam 1S ei tallenna vain ajaessasi, vaan voi myös tallentaa, kun ajoneuvo on pysäköity. Autokamera varmistaa, että valokuvat ja videot on talletettu turvallisesti, jotta voit katsoa niitä milloin tahansa. Kytke kamera puhelimeesi sisäänrakennetulla Wi-Fi: llä ja saat reaaliaikaisia päivityksiä missä tahansa.


Original Xiaomi 1S Car DVR Camera Video Recorder 140 Degrees Wide Angle 3.0 inch IPS Screen- Black


Erinomainen kuvan laatu oli sitten päivä tai yö

Mi Dash Cam 1S on varustettu SigmaStar-sirulla vahvan suorituskyvyn, H.264-videodekoodauksen ja 140 asteen laajakulmalinssin kanssa, täysi HD 1080P -resoluutio. Yhdistettynä IMX307-anturiin kamera voi ottaa selkeitä kuvia sekä päivällä että yöllä. Kameraan on integroitu myös 3D-kohinanvaimennus, joka on edistyksellinen tekniikka melun suodattamiseksi tehokkaammin.


Original Xiaomi 1S Car DVR Camera Video Recorder 140 Degrees Wide Angle 3.0 inch IPS Screen- Black


Älykäs ääniohjaus

Voit nyt hallita Mi Dash Cam 1S -laitetta helposti ja yksinkertaisesti äänelläsi. Tehokkaan ääniohjaustoiminnon ansiosta voit pyytää kameraasi joko ottamaan kuvia tai nauhoittamaan videon. Näin voit hallita kameraasi pitämällä silmäsi aina tiessä.Original Xiaomi 1S Car DVR Camera Video Recorder 140 Degrees Wide Angle 3.0 inch IPS Screen- Black


Full HD 1080P video 


Full HD 1920X1080P 30 fps tarkkuudella, Mstar Image Processing Chip ja Sony IMX323 -antureilla, videokuva on selkeä päivällä ja yöllä, joskus tallennettu video voi olla arvokas kriittisessä hetkessä. H.264-videokoodaus tallennustilan pakkaamiseksi, jotta varmuuskopiointi tapahtuu kaikissa tapauksissa.


Super Night Vision 


F1.8: n suuren aukon, WDR: n, HDR: n yhdistelmä varmistaa kuvien selkeyden yöllä. 9 kerroksinen suodatin eliminoi lisävalolähteen tarpeen myös hämärässä ympäristössä, joten terävien, väritarkkojen kuvien saaminen on helppoa. 6 lasikerrosta tarjoavat parhaan yönäkötehosteen hämärässä, mikä takaa teräväpiirtokuvan.


140 asteen laaja linssi

140 asteen laaja katselukulma mahdollistaa kaiken ympäristön kaappaamisen ajon aikana, laajakulmalinssit peittävät enemmän, ottaen huomioon tärkeän perifeerisen toiminnan. Ja täydellinen videotodistus vakuutustapauksissa ja tekee autostasi ja elämästäsi turvallisempaa.


Original Xiaomi 1S Car DVR Camera Video Recorder 140 Degrees Wide Angle 3.0 inch IPS Screen- Black

Hätätilanteiden tallennus

G-anturin ja loop -silmukka tallennustoiminto takaavat tapahtumien tallentamisen ja lukitsemisen hätätilanteissa.  On suositeltavaa käyttää class 10 Micro SD -korttia kokoa 8–64 Gt. 


Original Xiaomi 1S Car DVR Camera Video Recorder 140 Degrees Wide Angle 3.0 inch IPS Screen- Black

Intuitiivinen näkymä ja Wifi-toiminto

Integroitu 3 tuuman TFT-LCD-näyttö kosketusnäytöllä tarjoaa reaaliaikaisen esikatselun ilman esteitä, ja intuitiivista navigointia on helppo käyttää. Sisäänrakennetun Wi-Fi:n avulla voit muodostaa yhteyden älypuhelinsovellukseen ja katsella kuvausta reaaliajassa, ja ladata tarvittavan videon puhelimellesi helposti.


Original Xiaomi 1S Car DVR Camera Video Recorder 140 Degrees Wide Angle 3.0 inch IPS Screen- BlackOriginal Xiaomi 1S Car DVR Camera Video Recorder 140 Degrees Wide Angle 3.0 inch IPS Screen- Black

Takuu 24kk

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: QDJ4032GL / 10158
Tuotenumero: QDJ4032GL / 6934177703409