Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Xiaomi

Mi LCD Writing Tablet 13.5" -piirtotaulu


24,90 €
sis. 24 % ALV

Mi LCD Writing Tablet 13.5"


Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.


Näppärä ja tyylikäs Mi LCD Writing Tablet 13.5" -piirtotaulu on monipuolinen lcd-tekniikkaa hyödyntävä työkalu piirtämiseen, hahmotteluun ja kirjoittamiseen. Taulun mustalle pohjalle voidaan tehdä muistiinpanoja tai piirroksia mukana tulevalla kynällä, jonka vihreä väri erottuu taustasta selkeästi. Kynän käyttötuntuma piirtoalustalla muistuttaa paperille piirtämistä tai kirjoittamista, mutta monipuolisemmalla käytettävyydellä. Paineherkän kosketusanturin ansiosta kynällä voidaan tehdä sekä ohuita että paksumpia viivoja vaivatta. 


  • Helppokäyttöinen LCD-piirtotaulu
  • Herkät kosketusanturit mahdollistavat monipuolisen käytön
  • Ei silmiä väsyttävää taustavaloa
  • Kevyt ja helposti kannettava
  • Vähävirtainen


Selkeä LCD-näyttö

Piirtotaulun tausta on mattamusta, joten se on silmäystävällinen. Kynän taululle tuottama sinertävän vihreä väri erottuu piirtoalustan taustasta helposti.


Paperia jäljittelevä käyttötuntuma

Piirtoalustan käyttö mukana tulevalla kynällä tuntuu yhtä helpolta ja luonnolliselta kuin paperille kirjoittaminen tai piirtäminen. Vain seitsemän gramman painoinen kynä tuntuu miellyttävältä käyttää ja sopii kaikenikäisille käyttäjille.


 


Paineherkkä kosketusanturi määrittää viivan paksuuden

Piirtoalustan herkät kosketusanturit mittaavat kynästä kohdistuvaa painallusjälkeä alustan pinnalla. Kovempi painallus tuottaa paksumpaa viivaa ja kevyempi painallus ohuempaa. Tämän ansiosta erilaisten piirrosten ja kirjoitusten tekeminen on äärimmäisen helppoa.


Helppo tyhjätä, helppo suojata

Piirtotaulu voidaan helposti tyhjätä napin painalluksella, joten erillistä pyyhkimistä ei tarvita. Vahinkotyhjennysten ehkäisyyn piirtotaulussa on myös kätevä lukituspainike, jolla näytön tyhjäys voidaan helposti estää.Kevyt kantaa

Ohutrunkoinen piirtotaulu on kevytrakenteinen ja helposti kannettavissa. Näin se on helppo ottaa mukaan vaikkapa palaverien muistiinpanoja tai luonnoksia varten.Kätevä kynäkiinnitys

Piirtotaulun kyljessä on jämäkkä säilytyspaikka alustan kynälle. Näin kynä pysyy vaivatta mukana menossa.

 

Virtapihi piirtotaulu

Taustavaloton piirtotaulu käyttää vain vähän virtaa. Yhdestä nappiparistosta riittääkin virtaa jopa vuoden käyttöön, vaikka piirtotaulun näyttö tyhjennettäisiin sata kertaa joka päivä.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: BHR4245GL / 28505
Tuotenumero: 6934177720222