Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Xiaomi

Mi LED Desk Lamp 1S -pöytävalaisin


39,90 €
sis. 24 % ALV

Mi LED Desk Lamp 1SMi LED Desk Lamp 1S -pöytävalaisin

Tyylikkään minimalistinen Mi LED Desk Lamp 1S -pöytävalaisin loistaa tasaista valkoista valoa jopa 520 lumenin kirkkaudella. Laadukas Ra 90 -värintoisto tuo esiin elävämmät ja luonnollisemmat värit kaikilla pöytätasoilla. Neljä valaisutilaa sopivat erilaisiin tarpeisiin ja langaton Wi-Fi-yhteys liittää valaisimen helposti älykotiin.


- Minimalistisesti muotoiltu pöytävalaisin

- 520 lumenin kirkkaus ja Ra 90 -värintoisto

- Välkkymätön valo ja neljä valaisutilaa

- Puheohjattava ja liitettävissä osaksi älykotia


Valaisee tasaisesti laajalla alueella

Mi LED Desk Lamp 1S -pöytävalaisin loistaa tasaista valkoista valoa jopa 520 lumenin kirkkaudella. Valaisimen Fresnel-linssi valaisee kaikki pöytätasot tasaisesti ja luonnollisesti.

 

Erittäin korkea Ra 90 -värintoisto

Pöytävalaisimen värintoistoindeksi on jopa Ra 90. Tämä laadukas valo tuo esiin elävämmät ja luonnollisemmat värit.

 

Välkkymätön valo kaikissa värilämpötiloissa ja kirkkaustasoissa

Mi LED Desk Lamp 1S eliminoi välkkymisen ja vähentää silmien rasitusta himmennysmekanisminsa ansiosta jopa alhaisella kirkkaustasolla.

 

Neljä valaisutilaa

Valaisimessa on neljä valaisutilaa eri tilanteisiin. Jokainen tila suojaa silmiä rasitukselta ja samalla valaisee sopivasti eri tarpeisiin. Lukutila auttaa keskittymään, tietokonetila vähentää sinistä valoa, lapsitila loistaa pehmeää valoa ja tarkennustila lisää tehokkuutta.

 

Kätevä hallita kosketuksin, puhekomennoin ja puhelinsovelluksella

Valaisinta voi kätevästi ohjata valintasäätimellä, puhekomennoin ja Mi Home -puhelinsovelluksella. Valintasäätimellä voi sekä säätää kirkkautta ja värilämpötilaa että kytkeä valaisimen päälle tai pois. Valaisinta voi ohjata myös älypuhelimella.

 

Valaisinta voi myös puheohjata Google Assistant-, Amazon Alexa- ja Apple Koti -virtuaaliavustajien avulla. Tällöin kätevät puhekomennot, kuten “Hey Google! Turn on lights!”, tuovat lisämukavuutta älykodin hallintaan.

 

Minimalistinen muotoilu

Tyylikkään valkoinen Mi LED Desk Lamp 1S on siro ja muotoilultaan minimalistinen. Se tuo tyyliä kaikille työpöydille..

 

Helppo liittää osaksi älykotia

Pöytävalaisimen voi liittää myös osaksi älykotia langattomaan Wi-Fi-verkkoon liitettävällä Mi Control Hub- tai Aqara Hub -älykotikeskittimellä. Näin esimerkiksi valaisimen voi kytkeä päälle ajastetusti tai jos vaikkapa liikkeentunnistin havaitsee huoneessa liikettä.

Mi LED Desk Lamp 1S is specifically designed to reduce flickering that causes eye fatigue and myopia. The optical design combines numerous light reflection and refraction to create the most natural light possible.Takuu : 24kk

SKU : MUE4105GL

EAN : 6934177709937 


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: MUE4105GL / 23576
Tuotenumero: MUE4105GL / 6934177709937