Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Xiaomi

Mi Smart Antibacterial Humidifier - ilmankostutin


79,00 €
sis. 24 % ALV


Mi Smart Antibacterial Humidifier -ilmankostutin Tyylikäs ja hiljainen Mi Smart Antibacterial Humidifier kosteuttaa huoneilmaa tuottamalla höyryä suuren 4,5 litran vesisäiliön ja ultraäänen avulla. Laitteen UV-C-valo tappaa bakteerit vedestä ja pitää kostean ilman puhtaana. Päältä täytettävä vesisäiliö on helppo täyttää ja vettä riittää 12-15 tunnin kostuttamiseen. Ilmankosteutta voi säätää helposti ja laite on helppo liittää osaksi älykotia.

- Antibakteerinen ilmankostutin tuottaa höyryä ultraäänellä

- UV-C-valo tappaa bakteerit vedestä ja pitää kostean ilman puhtaana

- Päältä täytettävä vesisäiliö

- Säädettävä ilmankosteus ja sisäänrakennettu kosteusanturi

- Tyylikäs ja hiljainen sisustuselementti

- Kätevä hallita kosketuksin, puhekomennoin ja puhelinsovelluksella


Antibakteerinen ilmankostutin 

Mi Smart Antibacterial Humidifier -ilmankostutin tuottaa ultraäänen avulla viileää näkyvää höyryä, joka kosteuttaa huoneilman. Laitteen vesisäiliössä on UV-C-valo, joka tappaa bakteerit vedestä ja pitää kostean ilman puhtaana. Ultraviolettisäteilyä käytetään laajalti desifiointiin esimerkiksi uimahalleissa ja leikkaussaleissa.

 

Päältä täytettävä vesisäiliö

Ilmankostuttimen päältä täytettävä vesisäiliö on helppo täyttää kaatamalla siihen vettä vaikkapa vesikannulla. Näin laitetta ei tarvitse siirrellä minnekään. Suuri 4,5 litran vesisäiliö riittää jopa 12-15 tunnin jatkuvaan kostuttamiseen. Laite tuottaa höyryä 300 millilitraa tunnissa.


Säädettävä ilmankosteus

Ilmankostuttimessa on kolme valinnaista kosteustasoa, jonka voi valita omien mieltymysten mukaan. Sisäänrakennetun kosteusanturin avulla kosteustason voi pitää vakiona myös automaattisesti.

 

Tyylikäs ja hiljainen sisustuselementti

Tyylikkään valkoinen ilmankostutin sopii luonnolliseksi sisustuselementiksi kaikkiin ympäristöihin. Vesisäiliön tunnelmavalo tuo rauhallista tunnelmaa huoneeseen ja sen avulla myös veden määrä ja kosteustaso on helppo nähdä. Poikkeuksellisen hiljaisen 38 desibelin käyntiäänen ansiosta ilmankostuttimen voi pitää käynnissä myös nukuttaessa.

 

Kätevän kokoisen laitteen mitat ovat 190 x 190 x 353 millimetriä ja painoa sillä on 1,9 kilogrammaa. Sähkökulutus käytössä on 25 wattia.


Kätevä hallita kosketuksin, puhekomennoin ja puhelinsovelluksella

Ilmankostutinta voi kätevästi ohjata nappia painamalla, puhekomennoin ja Mi Home -puhelinsovelluksella. Helppokäyttöisellä puhelinsovelluksella voi säätää kosteustasoa ja ajastaa milloin kostutin on päällä ja milloin ei. Ilmankostutinta voi myös puheohjata Google Assistant- ja Amazon Alexa -virtuaaliavustajien avulla.

 

Helppo liittää osaksi älykotia

Ilmankostuttimen voi liittää myös osaksi älykotia langattomaan Wi-Fi-verkkoon liitettävällä Mi Control Hub- tai Aqara Hub -älykotikeskittimellä. Näin ilmankostuttimen voi esimerkiksi kytkeä päälle, kun liikkeentunnistin havaitsee huoneessa liikettä.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 27194
Tuotenumero: 6934177717536