Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Xiaomi

Xiaomi Mi Smart Band 6 -aktiivisuusranneke


59,90 €
sis. 24 % ALV

Mi Smart Band 6


Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

Xiaomi Mi Smart Band 6 -aktiivisuusrannekkeen avulla voi seurata 30 urheilulajia isolta 1,56 tuuman AMOLED-värinäytöltä jopa kahden viikon ajan kertalatauksella. Ranneke seuraa myös unta, stressitasoa, sydämen sykettä, veren happisaturaatiota ja monia muita asioita 24 tuntia vuorokaudessa. Ranneke on vesitiivis 50 metrin syvyyteen (5 ATM). Mi Fit -puhelinsovellus näyttää kerätyt tiedot selkeästi ja PAI-terveydenseurantajärjestelmä antaa vinkkejä parempaan hyvinvointiin.


  • 30 urheilulajin seuranta 
  • Entistä suurempi 1,56 tuuman värinäyttö 
  • Jopa kahden viikon akunkesto 
  • Seuraa sykettä ja veren happisaturaatiota 
  • Unen ja stressin seuranta 
  • PAI-terveydenseurantajärjestelmä 
  • Vesitiivis


Entistä suurempi värinäyttö

Aktiivisuusrannekkeen upean värikäs, tarkka ja kirkas 1,56 tuuman AMOLED-värinäyttö on noin 50 prosenttia aiempaa suurempi. Näytöltä näkyy kerralla useampi asia ja näyttö on selkeämpi kuin ennen. Myös viestit ja hälytykset ovat nyt paremmin esillä kuin aiemmin. Taustakuvaksi voi määrittää haluamansa kuvan ja kellotauluksi voi valita jonkin yli 60 erilaisesta vaihtoehdosta.


Seuraa hyvinvointia kattavasti ja helposti

Aktiivisuusranneke seuraa sykettä ja monia muita asioita kokonaisvaltaisesti 24 tuntia vuorokaudessa. Optinen PPG-anturi mittaa sykettä ranteesta tarkasti sekä levossa että liikkeessä. Älykäs sykemittaus huomaa mitä tahansa tavallisesta poikkeavaa ja hälyttää, jos syke on poikkeuksellisen korkea. Lisäksi veren happisaturaation (SpO2) mittaus auttaa arvioimaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.


30 urheilulajin seuranta

Aktiivisuusranneke seuraa yleisesti liikettä ja monia muita asioita. Se tuntee lisäksi 30 urheilulajin erityispiirteet. Näitä lajeja ovat jooga, soutu, naruhyppy, juoksu, pyöräily, uinti ja monet muut. Kuusi urheilulajia tunnistuu automaattisesti. Ranneke seuraa ja analysoi sykettä, vauhtia ja kulutettuja kaloreita, jotta käyttäjä saavuttaa helpommin tavoitteensa.

 

PAI-terveydenseurantajärjestelmä antaa hyvinvointivinkkejä

PAI (Personal Activity Intelligence) on terveyspisteytysjärjestelmä, joka mittaa fyysisen aktiivisuuden vaikutusta sydämeen ja opastaa pidempään, terveellisempään elämään. Merkittävän HUNT-terveystutkimuksen mukaan vähintään sadan PAI-pisteen ylläpitäminen on havaittu suojaavan parhaalla mahdollisella tavalla sydän- ja elämäntapasairauksilta.


Seuraa unta ja stressitasoa

Unenseuranta tarjoaa paljon tietoa nukkumisen laadusta. Sovellus antaa lisäksi neuvoja parempaa nukkumista varten. Ranneke seuraa myös stressitasoa ja tarjoaa hengitysharjoituksia.

 

Naisten terveyden seuranta

Aktiivisuusranneke seuraa myös naisten kuukautiskierron ja ovulaation vaiheita. Se tallentaa tietoa, muistuttaa käyttäjäänsä ja antaa hyödyllistä tietoa sitä enemmän, mitä enemmän ranneketta käyttää.


Vesitiivis aktiivisuusranneke

Aktiivisuusranneke on vesitiivis 50 metrin syvyyteen (5 ATM), joten sitä voi käyttää myös uidessa ja muissa kosteissa ympäristöissä.


Jopa kahden viikon akunkesto

Aktiivisuusranneke voi seurata käyttäjänsä toimia jopa kahden viikon ajan kertalatauksella. Virransäästötilassa aktiivisuusranneke voi toimia jopa 19 päivää yhdellä latauksella. Lataaminen on helppoa magneettisella latausjohdolla.

 

Puhelinsovelluksella selkeää tietoa

Mi Fit -puhelinsovellus tallentaa kaikki aktiivisuusrannekkeen seuraamat tiedot ja näyttää ne selkeästi. Tyylikäs graafinen käyttöliittymä järjestelee tiedot loogisesti ja tietoja voi hyödyntää pitkään. 


Weight12.8 g utan armbandet. 
Water resistant level5ATM
Screen
1,56 tum AMOLED Touch Display
Resolution152 x 486, 326 PPI
RAM2MB
ROM32MB
Wrist strap materialTPU
Wireless connectivityBT5.0 BLE + 3-axis
SensorsGyroscope sensors, PPG sensor
Battery LiPo, 125mAh
Standby time14 days for normal use
Charging time2 hours
Paketet innehåller
 
1 x Mi Smart Band 6
1 x Wrist strap
1 x Charging Cable
1 x User manual
Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: BHR4951GL / 10120
Tuotenumero: 6934177736384