Mi Smart Clock -älykello

Xiaomi
Mi Smart Clock -älykello
Mi Smart Clock -älykello Mi Smart Clock -älykello Mi Smart Clock -älykello Mi Smart Clock -älykello

Mi Smart Clock

69,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 6934177723384


Aina uusi ilme

Yksinkertaisen muotoilun ja puhtaan valkoisen ulkokuoren ansiosta kompakti Mi Smart Clock -älykello sulautuu täydellisesti mihin tahansa huoneeseen. Voit valita kymmenestä eri kellotaulusta ja vaihtaa näytön väriä makusi mukaan. Näytön ulkoasua toisinaan vaihtamalla älykello tuntuu aina upouudelta!


Pysy ajan tasalla

Älykellon iso, neljän tuuman näyttö näyttää tarvitsemasi tiedot yhdellä silmäyksellä. Googlen avulla herääminen ja nukkumaan meneminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Ota käyttöön aamurutiinit, joilla voit seurata säätä, kalenteriasi, työmatkatietoja, uutisia ja paljon muuta.


Soita suosikkimusiikkiasi

Toista lempimusiikkiasi, podcasteja tai radio-ohjelmia Youtube Musicista tai Spotifysta suoraan älykellon sisäisen 1,5 tuuman kaiuttimen kautta. Se toimii myös Chromecastin kanssa, joten voit suoratoistaa suosikkiohjelmasi, elokuvasi tai musiikkisi televisiossa tai kaiuttimissa ääniohjauksella.


Juttele Googlen kanssa saadaksesi asiat hoidettua

Voit jutella Googlen virtuaaliavustajan kanssa suoraan älykellon välityksellä ja käyttää ääntäsi herätyksen asettamiseen, vastausten saamiseen, säätilan tarkistamiseen, musiikin toistamiseen ja moneen muuhun. Aloita sanomalla "Ok Google".


Hallitse älykotilaitteitasi

Yhdistä älykello muihin älykotilaitteisiin ja käytä älykelloa niiden ohjauskeskuksena. Komenna älykelloa käynnistämään ilmanpuhdistin tai sammuttamaan valot sormea nostamatta.


Pidä kotiasi silmällä

Liitä älykello älykameraan nähdäksesi suoraan kellon näytöltä mitä kamera kuvaa. Voit seurata sillä nukkuvaa lasta tai tarkistaa kuka on ulko-ovella.
Arvostelut 0 arvostelua