Mi Smart Scale 2 - Henkilövaaka, valkoinen

Xiaomi
Mi Smart Scale 2 - Henkilövaaka, valkoinen
Mi Smart Scale 2 - Henkilövaaka, valkoinen Mi Smart Scale 2 - Henkilövaaka, valkoinen Mi Smart Scale 2 - Henkilövaaka, valkoinen

Henkilövaaka, Valkoinen

Tuotetta rajoitettu erä.
19,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 6934177708022

Mi Smart Scale 2 - henkilövaaka, valkoinen


Xiaomi Mi Smart Scale 2 on tarkka ja monipuolinen älyvaaka, jolla voidaan punnita sekä ihmiset että tavarat. Lisäksi älyvaaka osaa mitata kunkin ihmisen ihannepainon, joka perustuu pituuteen, ikään, BMI-arvoon ja muihin mitattuihin tietoihin. Vaa'alla voidaan myös mitata ihmisen tasapainoa, joka vaikuttaa olennaisesti hyvinvointiin. Lisäksi vaa’an avulla voidaan punnita sylissä kannettavan vauvan paino sekä punnita lemmikkieläimet. Vaaka on viimeistelty tyylikkäällä muotoilulla, kestävällä karkaistulla lasilla ja piilotetulla LCD-näytöllä. Vaa’an tiedot siirtyvät helposti älypuhelimeen Bluetooth-yhteydellä. 


  • Monipuolinen älyvaaka sopii ihmisten, eläinten ja tavaroiden punnitsemiseen
  • Herkkä, jopa 50 gramman mittaustarkkuus
  • Älyvaa’an tietoja on helppo seurata Mi Fitness -sovelluksella
  • Langaton Bluetooth-tiedonsiirto
  • Huipputyylikäs muotoilu


Herkkä mittaustarkkuus pienten painon muutosten havaitsemiseksi

Xiaomi Mi Smart Scale 2  on varustettu herkällä mangaaniteräsanturilla, joka havaitsee pienetkin, jopa 50 gramman painon muutokset. Tämä tarkoittaa, että asteikko voi näyttää painon muutoksen jopa vesilasillisen juomisen jälkeen.

Älyvaaka seuraa tarkasti kehon muutoksia

Huipputarkan teknologiansa avulla älyvaaka mittaa ja analysoi kehon muutoksia ja lähettää ne langattomalla Bluetooth-yhteydellä Mi Fitness -sovellukseen. Sen avulla voidaan seurata kehon muutoksia lähes reaaliaikaisesti ja tehdä tarvittavia muutoksia ruokavalioon ihannepainon saavuttamiseksi. Painon lisäksi vaaka osaa mitata myös käyttäjän tasapainon.

Useita käyttäjätilejä koko perheelle

Xiaomi Mi Smart Scale 2 tunnistaa automaattisesti perheenjäsenen syötettyjen tietojen mukaan ja näin tukee jopa 16 eri käyttäjätiliä. Vaaka toimii myös vierastilassa ja poistaa vieraiden tiedot myöhemmin.

Helppo punnita vauvat ja lemmikit

Myös vauvan punnitus onnistuu seisomalla vaa’alla vauva sylissä, jolloin vauvan paino lasketaan puhelinsovelluksen avulla. Samalla tavalla onnistuu myös lemmikkieläinten punnitseminen.

Huipputyylikäs muotoilu

Suuri 28 x 28 senttimetrin punnitustaso lisää vakautta ja upea karkaistu lasipinta tekee laitteesta tyylikkään. Innovatiivinen LCD-näyttö piiloutuu tasoon, kun sitä ei käytetä. Virtansa vaaka saa AAA-sormiparistoista.

 SPECIFICATIONS
Weight Range100 g - 150 kg
Reading precision50 g
UnitsCatties, kilograms, pounds (switchable)
Weight1.2 kg
CompatibilityBluetooth 5.0
Battery3x AAA batteries
Battery LifeMore than 180 days
Dimensions280mm x 280mm x 22mm
Operating ambient temperature0-40°C
MaterialTempered glass + ABS
Arvostelut 0 arvostelua