Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Xiaomi

Mi Smart Speaker -Älykaiutin


59,90 €
sis. 24 % ALV

Mi Smart Speaker

Upeaa äänentoistoa kaikkialle kotiin

Mi Smart Speaker -älykaiuttimella voi nauttia upeasta äänentoistosta kaikkialla kotona. Kaiutin on muotoilultaan minimalistinen ja kompakti. Pienen kokonsa (131x104x151 mm, 842 g) ansiosta se sopii kaikkialle, kuten makuuhuoneen yöpöydälle, keittiön hyllylle tai olohuoneeseen tasolle.


Helppo käyttöönotto

Mi Smart Speaker -älykaiutin otetaan käyttöön liittämällä se yksinkertaisesti seinäpistokkeeseen. Sen jälkeen äänilähteen voi liittää kaiuttimeen langattomasti Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteydellä tai käyttää kaiuttimen sisäisiä älytoimintoja.

 

Laadukas DTS-äänentoisto

Laadukas 12 watin ja 2,5 tuuman kaiutin tukee myös DTS Customized Sound -äänentoistoa. Sen avulla koko huoneen täyttävä äänentoisto on selkeä ja yksityiskohtainen.


Nauti musiikista monipuolisesti

Mi Smart Speaker -älykaiuttimen avulla voit nauttia suosikkimusiikistasi missä tilanteissa tahansa. Halusitpa luoda täydellisen tunnelman hiljaiselle koti-illalle tai toistaa jatkuvaa soittolistaa kotijuhlissa, suosikkipalvelusi ovat heti käytettävissäsi. Kaiutinta voi käyttää suoraan suosittujen Spotify-, Youtube Music-, Pandora-, Deezer- ja Google Play Music -musiikkipalvelujen kanssa. Lisäksi se tukee HE-AAC-, AAC-LC-, MP3-, Vorbis-, WAV (LPCM)-, Opus- ja HR FLAC -ääniformaatteja langattomista äänilähteistä.

 

Äänentoisto stereona tai monikanavaisena

Usean Mi Smart Speaker -älykaiuttimen avulla voi muokata äänentoistoa haluamakseen. Yhdistämällä kaksi kaiutinta samassa huoneessa, ne saa toistamaan stereoääntä. Jos kaiuttimia lisätään enemmän, saadaan aikaan monikanavainen äänentoisto ja monihuonejärjestelmä, jolla musiikkia voi soittaa useissa huoneissa yhtä aikaa.  

 

Ohjaa kaiutinta puheellasi

Mi Smart Speaker toimii älykkäästi Google Assistantin ja Chromecastin kanssa. Niiden avulla voit liittää älykaiuttimen langattomaan Wi-Fi-verkkoon ja hallita musiikkia englanninkielisellä puheella. Voit pyytää Google Assistantia lukemaan uutiset, kertomaan vinkkejä ruokaresepteistä tai kertoa kaiuttimelle mitä musiikkia haluat kuulla.

 

Älykkäät ominaisuudet arjen helpottamiseen

Mi Smart Speaker helpottaa arkea useiden älykkäiden toimintojen avulla. Kaiutinta on helppo hallita kätevän paneelin ja ainutlaatuisen led-valorenkaan avulla. Älykaiuttimen voi liittää myös langattoman Wi-Fi-verkon älykotikeskittimeen (esim. Mi Control Hub). Näin kaiuttimen kautta voi ohjata myös useita muita Mi-älylaitteita, kuten televisiota, mediatoistinta, robottipölynimuria, älyvaloja tai vaikkapa ilmanpuhdistinta.  


Modell L09G 
ChipAmlogic A113X 4-core A53
ROM256MB
RAM512MB
Speaker12W, 2.5”
Microphones2
OS systemLinux 
Supported Audio FormatsHE-AAC, LCAAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), Opus,
FLAC with support for high-resolution
IOT devices supportedTV, TV box, TV
sticks, air purifiers, vacuums, cameras,
bulbs, lamps, smart fans, smart plugin
WiFi2.4G + 5G
Bluetooth4.2
Power12V/1.5A
PortDC power jack
ColorWhite
Dimensions & Weight131*104*151mm;842g

Takuu : 24kk


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: QBH4190GL
Tuotenumero: 6934177723391