Mi TV 4A 32” Android -älytelevisio

Xiaomi
Mi TV 4A 32” Android -älytelevisio
Mi TV 4A 32” Android -älytelevisio Mi TV 4A 32” Android -älytelevisio Mi TV 4A 32” Android -älytelevisio Mi TV 4A 32” Android -älytelevisio Mi TV 4A 32” Android -älytelevisio

Mi TV 4A 32” -älytelevisio OUTLET

Tuotetta rajoitettu erä.
129,35 €
199,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää


! Huomioithan, että tuotteet ovat takuuhuollettuja tuotteita. Televisiot ovat olleet käytössä ja saattavat sisältää käytön jälkiä. Kaikki tuotteet tarkistettu, testattu, päivitetty ja todettu täysin toimiviksi. 


Ohutreunainen Mi TV 4A 32” Android -älytelevisio toistaa teräväpiirtoista kuvaa 220 nitin kirkkaudella. Televisiossa on myös laadukas äänentoisto kahden sisäisen viiden watin kaiuttimen ja Dolby/DTS-HD-äänitekniikan ansiosta. Android TV -käyttöjärjestelmä ja ChromeCast-yhteys mahdollistavat monipuolisen käytön ilman erillisiä kuva- tai äänilähteitä. 

  • 31,5 tuuman älytelevisio teräväpiirtoisella kuvatarkkuudella
  • 220 nitin kirkkaus 
  • Android TV sisäänrakennettuna 
  • Laadukas äänentoisto
  • Tyylikäs ja ohutreunainen televisio
  • Monipuoliset liitännätTeräväpiirtoinen tv-kuva

Älytelevision 31,5 tuuman teräväpiirtoinen tarkkuus (1366 x 768 pistettä) sopii hyvin televisiolähetysten ja monen muun videosisällön katseluun. Jopa 220 nitin kirkkaus riittää hyvin selkeään kuvaan normaalissa valaistuksessa.


Android TV sisäänrakennettuna

Mi TV 4A 32” -älytelevision sisäinen mediatoistin perustuu Googlen julkaisemaan suomenkieliseen Android TV 9.0 -käyttöjärjestelmään. Helpon käyttöliittymän avulla on kätevä hallita kaikkia tv-sovelluksia. Näitä sovelluksia ovat esimerkiksi kaikki tunnetut kansainväliset ja suomalaiset videopalvelut, kuten Netflix, HBO Nordic, Amazon Prime Video, YouTube, Google Play Elokuvat, YLE Areena, MTV, Ruutu, Elisa Viihde, C More ja Viaplay. Näistä palveluista elokuvien ja tv-sarjojen ostaminen, vuokraaminen ja tilaaminen onnistuu nappia painamalla. 

 

Myös Googlen ChromeCast-yhteydet ovat suoraan käytettävissä television kautta, jolloin videota ja ääntä voi siirtää langattomasti älypuhelimista, tablettilaitteista ja tietokoneista.


Laadukas äänentoisto

Televisiossa on laadukas äänentoisto kahden sisäisen viiden watin kaiuttimen ja Dolby/DTS-HD-äänitekniikan ansiosta. Ne toistavat tarkan ja tasapainoisen äänen, joka täydentää audiovisuaalista kokemusta. Myös musiikin kuuntelu onnistuu helposti suosikkisovelluksen tai muun äänilähteen kautta.

 

Tyylikäs ja ohutreunainen televisio

Tyylikkään minimalistisesti muotoiltu, mustarunkoinen Mi TV 4A 32” näyttää hyvältä sekä seinällä että tv-tasolla. Television ohut kehys tekee reunasta vähemmän häiritsevän ja näytöstä tyylikkäämmän.


Monta video- ja äänilähdettä

Televisiossa on sisäisen Android TV 9.0 -käyttöjärjestelmän sekä langattoman Wi-Fi-yhteyden lisäksi kolme 4K-yhteensopivaa HDMI 2.0 -liitäntää, kolme USB-liitäntää, AV-sisääntulo, Ethernet-liitäntä, kuulokeliitäntä, DVB-T2/C/S2-yhteensopiva antenniliitäntä CI+-kortinlukijalla. Se sopii siis erinomaisesti tietokoneiden, mobiililaitteiden, mediatoistimien, pelikonsolien ja karaokelaitteiden kumppaniksi.

 

Puheohjattu kaukosäädin

Älytelevision käyttö on erittäin helppoa kätevällä kaukosäätimellä. Kaukosäätimelle voi selkeiden näppäinten näppäilyn lisäksi antaa myös puhekomentoja Google Assistant -toiminnon avulla. Käyttäjä voi esimerkiksi käynnistää sisäänrakennetusta mediatoistimesta halutun sovelluksen.


Takuu 12kk

Arvostelut 0 arvostelua