Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Xiaomi

Mi Vacuum Cleaner Mini (EU) -rikkaimuri


49,90 €
sis. 24 % ALV

Langaton ja kompakti rikkaimuri puhdistaa ahtaat paikat kaikenlaisista pienistä roskista.


Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.


Langaton ja kompakti Mi Vacuum Cleaner Mini (EU) -rikkaimuri.


Rikkaimuri puhdistaa ahtaat paikat kaikenlaisista pienistä roskista. Kahden erilaisen suuttimen avulla kirjahylly, näppäimistö, pienet kolot ja nurkat tai auton sisätilat on helppo puhdistaa. Voimakkaan 6 000 pascalin (Pa) imuteholla vaikeatkin roskat imeytyvät tehokkaasti pölynimurin hygieeniseen rikkasäiliöön. Kaksiosainen suodatin puhdistaa imurin poistoilman ja mukana tuleva USB-C-laturi lataa imurin akut helposti.


  • Rikkaimuri puhdistaa ahtaat paikat vaivattomasti
  • Monipuolista siivousta kahdella eri suuttimella
  • Tehokas akku ja USB-C-laturi - kaksiosainen suodatin suodattaa poistoilman allergeeneista
  • Hygieeninen rikkasäiliö
  • Kätevää siivousta kaikkialla


Puhdistaa pienet ja ahtaat paikat monipuolisesti

Näppärä Mi Vacuum Cleaner Mini (EU) -rikkaimuri puhdistaa pienetkin kulmat ja muut ahtaat paikat liasta, pölystä, hiuksista, lemmikkieläinten karvoista ja muista pienistä roskista. Pölynimurissa on harjaton tasasähkömoottori. Voimakkaan 6 000 pascalin (Pa) tai 8 ilmawatin (AW) imuteholla vaikeatkin roskat imeytyvät tehokkaasti imurin 100 millilitran rikkasäiliöön. 


Monipuolista siivousta

Kahden eri suuttimen ansiosta voidaan valita sopiva puhdistustyökalu erilaisten paikkojen mahdollisimman helppoon siivoamiseen. Hellävaraiseen kirjahyllyn, näppäimistön ja muiden varovaisuutta vaativien paikkojen imurointiin sopii pehmeäharjaksinen suutin. Litteä suutin sopii vaikeisiin, ahtaisiin paikkoihin, kuten koloihin, nurkkiin tai vaikkapa auton sisätilojen puhdistamiseen.


Tehokas akku ja USB-C-laturi

Rikkaimuri on helppo ladata mukana toimitettavalla USB-C-laturilla. Täyteen ladattuna pölynimurin 2 000 milliampeeritunnin akku riittää jopa 30 minuutin siivoukseen.


Kaksoissuodatin suodattaa poistoilman allergeeneista

Helposti irrotettava kaksoissuodatin puhdistaa jopa 99,97 prosenttia yli 0,3 mikrometrin hienosta pölystä. Suodatin on pestävä erinomaisen hygienian ja ympäristöystävällisyyden takaamiseksi.


Hygieeninen rikkasäiliö

Imurin suunnittelussa on keskitytty hygieenisiin ratkaisuihin. Roskat, pöly ja pienhiukkaset jäävät imurin roskasäiliöön, jonka voi tyhjentää helposti yhdellä kädellä roskiin koskematta. Se on myös helposti irrotettava ja pestävissä vedellä.


Kätevää siivousta kaikkialla

Langaton ja kompakti Mi Vacuum Cleaner Mini -rikkaimuri sopii kaikkialle pienen kokonsa ansiosta (267 x 55 x 55 mm). Vain juomapullon kokoinen ja 500 grammaa painava imuri on helppo ottaa mukaan minne tahansa. 

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasiMuut vaihtoehdot
Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: BHR5156EU / 34180
Tuotenumero: 6934177745959