Mi ikkuna- ja ovianturi

Xiaomi
Mi ikkuna- ja ovianturi
Mi ikkuna- ja ovianturi

Mi ikkuna- ja ovianturi. Tee kodistasi turvallisempi näillä erittäin herkillä ikkuna- ja ovianturilla.

19,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero YTC4039GL / 6934177710827

Tee kodistasi turvallisempi näillä erittäin herkillä ikkuna- ja ovianturilla. Anturit voidaan asentaa 10 mm: n etäisyydelle oven tai ikkunan läheisyyteen ja havaita ovatko ne auki. Antureita voidaan käyttää myös varkaudenestohälytyksenä, joka ilmoittaa, jos ovi tai ikkuna avataan odottamatta. 

  • Erittäin herkät anturit
  • Oven tai ikkunan avaamisen ilmoitus / hälytys
  • Jopa 2 vuoden akun kesto


Huom! Tämä anturi vaatii toimiakseen:

Aqara Hub:in tai Mi Smart Sensor Set:in 


Reaaliaikainen seuranta

Lataa Mi Home -sovellus ja kytke se Mi-ikkuna ja ovianturiin seurataksesi kotiasi etäyhteyden kautta. Näin voit aina seurata kotiasi ja katsoa, oletko jättänyt ikkunan tai oven auki. Anturit ilmoittavat sinulle myös, jos ikkuna tai ovi avataan odottamatta varkauksien välttämiseksi.

Tyylikäs, kompakti ja helppo asentaa

Pitävä tarrakiinnitys hälyttimen takana ja kompakti ajaton muotoilu takaa sen että antureita voidaan helposti käyttää missä haluat, huomaamatta ja viemättä liian paljon tilaa.

Yhdistä muihin kodin älylaitteisiisi

Yhdistämällä Mi-ikkuna ja ovianturin muihin älykkäisiin kodin laitteisiin voit esimerkiksi saada kattovalaisimen päälle aina, kun ovi aukeaa, tai sammuttaa ilmastointilaitteen automaattisesti, kun avaat ikkunan. Huom! vaatii toimiakseen Aqara tai Mi-hub:in.


Takuu 24kk

Arvostelut 0 arvostelua