Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

UNAGI

Unagi - The Model One E500 Dual Motor -sähköpotkulauta - Punainen


399,50 € 799,00 €
sis. 24 % ALV

Uudenveroinen esittelylaite - Unagi - The Model One E500 Dual Motor Electric Scooter - Scarlet Fire


Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

Kahdella tehokkaalla sähkömoottorilla varustettu tyylikäs sähköpotkulauta.

Lue Arvostelu :  Tom`s Guide valitsi Unagi Model Onen Kauden 2020 parhaaksi sähköpotkulaudaksi! 


UNAGI esittelyvideo

UNAGI esittelyvideo 2

UNAGI esittelyvideo 3


Uskomaton hallintapaneeli

Magnesiumseoksesta valmistettu hallintapaneeli ja käsikahvat on rakennustekniikan ominaisuus, joka vaati yli kolmekymmentä prototyyppiä täydellisyyteen. Yläpalkissa ovat kojelaudan intuitiiviset hallintalaitteet - kaasu, jarru, torvi ja LED-ajovalo. Ei näkyviä johtoja. Ei tilaa vievää konsolia. Vain tyylikäs, integroitu komentokeskus, joka yhdistää ratsastajan matkaan. Miksi magnesiumia? Se on 33% kevyempi kuin alumiini, mikä selittää osittain miksi Unagi on markkinoiden kannettavin skootteri.


Ensimmäinen ”yhdellä napsautuksella” taittuva skootteri

Paina yhtä painiketta ja Unagi-patentoitu ruostumattomasta teräksestä valmistettu saranajärjestelmä taittuu ja lukittuu yhdellä sileällä, tyydyttävällä napsautuksella. Tämä tekninen läpimurto on dramaattisesti helpompi taittaa ja kuljettaa kuin kaikki muut markkinoilla olevat skootterit. Tiedämme, koska testasimme ne.


Loistava moottori

E500: lla on 250 watin moottori kummassakin pyörässä, ja se tuottaa 500 wattia ja 32 newtonin metriä vääntömomenttia, jotta voit helposti nousta mäkiä jopa 15 asteen kaltevuudella. Moottorimme ovat täysin mittatilaustyönä tehtyjä hyödyntäen harvinaisten maametallien neodyymimagneetteja ja valvontajärjestelmää ylikuumenemisen estämiseksi. Se on huolellisesti optimoitu suorituskyvyn, tehokkuuden, reagoivuuden ja pitkäikäisyyden kannalta.


Luotettavat jarrut

Yksi kevyt ergonomisesti optimoidun vivun painallus ja kaksois elektroniset lukkiutumattomat jarrut johtavat sinut turvalliseen ja tasaiseen pysähtymiseen.


Paras akku

Unagi saa virtansa korkealaatuisista sähköakuista, joita pyrimme jatkuvasti kehittämään. Yhdessä räätälöidyn hallintajärjestelmämme kanssa se tarjoaa parhaan energiatiheyden ja lyhyimmän latausajan kaikista akuista. Kuten kaikki skoottereissamme, myös pitkäikäisyys ja luotettavuus ovat etusijalla. Paristot kestävät useita vuosia jatkuvassa päivittäisessä käytössä, ja ne voidaan sitten helposti vaihtaa kotona tai lähettämällä ne meille.


Turvallinen valaistus

Tulet aina näkymään ja sinut nähdään myös huonoissa sekä pimeissä olosuhteissa, koska Unagissa on uppoasennettu 47-lumeninen LED-etuvalo ja takana vilkkuva punainen LED.


Ohjaustankojen ohjaustanko

Unagi hyödyntää Japanilaista TORAY-hiilikuitua saavuttaakseen ennennäkemättömän tasapainon keveyden ja kestävyyden välillä. Yhdistelmä on anisotrooppinen, tekninen termi, joka tarkoittaa sitä, että se on käsin määritelty huolellisessa prosessissa, joka optimoi lujuuden jakamalla kuitukerrokset sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Sinun ei tarvitse kertoa ystävillesi, että skootterisi käyttää samaa hiilikuitua kuin Elon Muskin Space-X-raketit, mutta emme voi syyttää sinua, jos kerrot.


Virheetön astinlauta

Yhdistämällä yksittäinen kappale koneistettua alumiinia ja upotettua piitä yläpinnalle vetoa varten, astinlauta saavuttaa ihanteellisen jäykkyyden ja mukavuuden yhdistelmän. Mutta mitä puuttuu tästä yhtälöstä? Saumat, liitokset, karhea ja kova metallipinta, joka toimitetaan vakiona muiden skootterien kanssa.


Epic Paint Job

Koita kädelläsi Unagia ja huomaat heti täydellisen maalipinnan. Unagi tarjoaa ylellisyyttä varten tarkoitetun ajoneuvon ulkopinnan, jossa on kolme erillistä kerrosta, mukaan lukien laminaatti ja erittäin kulutusta kestävä maali. Ja mikä tärkeintä, skootterimme eivät koskaan ruostu. Ja huipputeknologiamaalia on saatavana neljällä elävällä, tyylikkäällä värillä. Joten väri on henkilökohtainen vapaus, joka tapauksessa? Sinä päätät.


Läpimurto räätälöillyillä renkailla

Renkaat : 7,5 tuuman pyörät ovat valmistettu puhkeamattomasta umpikumista, joten ne eivät koskaan pilaa aamuasi työmatkalla. Suunnittelutiimimme kehitti nämä renkaat uudella tavalla. Huomaa, että ilmataskut ovat ympäri pyörän kehää ja nämä toimivat nerokkaasti etu- ja takajousituksena, tarjoamalla oikean määrän iskunvaimennusta, jonka avulla voit silti tuntea tasapainon ja tietuntuman.


Nopeuden hallinta

Valitse nopeus - aloittelija, keskitaso tai edistynyt. Skootterin suoritin muistaa huippunopeuden määrityksen sekä kiihtyvyyden, joten sinun ei tarvitse.


Ominaisuudet : 

Dimensions

E500

Scooter (before folding)

96 cm (L) x 42 cm (W) x 110 cm (H)

Scooter (after folding)

96 cm (L) x 42 cm (W) x 38 cm (H)

Package

45 cm * 19 cm * 108 cm

Basic Specs

Weight

12.02 kg

Material

Aluminum + Carbon Fiber

Motor size

12.7 cm

Tire size

19.05 cmMotor Specs


Riding modes

Eco

16 km/h
Std

20 km/h
Pro

25 km/h

Power

Dual 250W motors

Maximum torque

32N.m

Instant maximum power

1000W

Motor control mode

Sinusoidal Pulse Width Modulation (SPWM)

Brake

Braking distance

Dry Road about 4m

Braking method

Electronic brake E-ABS

Tire material

maintenance-free rubber tireIncline

Incline rate

15 degrees

Suggested use

Cement, tarmac, no more than 2 cm stairs
no more than 2 cm bumps

Chassis height

8.3 cm

Water resistent level

IP54

Light

E500

Headlights

1.8W high brightness LED headlights

Taillights

LEDBattery

Battery

9000mah lithium ion

Battery capacity

9.0Ah

Range

24.95 km

Charger power

67.2W

Charger input voltage

100-240V ~ 50 / 60HZ

Battery charging limit voltage

33.6V

Charging time

4-5 hours

Intelligent battery management system

Temperature abnormality / short circuit /
under voltage automatic sleep / over current /
over charge / over discharge protection

Rider

Height

198 cm

Maximium weight

125 kgTakuu 12k, akku 6kk


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: E500 SCARLET FIRE
Tuotenumero: E500 SCARLET FIRE / 850005637219