Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 -pöytävalaisin

Xiaomi
Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 -pöytävalaisin
Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 -pöytävalaisin Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 -pöytävalaisin Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 -pöytävalaisin Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 -pöytävalaisin Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 -pöytävalaisin Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 -pöytävalaisin Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 -pöytävalaisin Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 -pöytävalaisin

Xiaomi Mi Bedside Lamp 2

49,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero MUE4093GL / 6934177708268


Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 -pöytävalaisin


Minimalistisesti muotoiltu Mi Bedside Lamp 2 toimii luku-, yö- ja tunnelmavalona, jonka väriä ja kirkkautta voi säätää tarpeen mukaan. Itsenäistä pöytävalaisinta voi kätevästi ohjata kosketuksin, puhekomennoin ja Mi Home -puhelinsovelluksella. Sen voi liittää myös osaksi älykotia langattomaan Wi-Fi-verkkoon liitettävällä Mi Control Hub- tai Aqara Hub -älykotikeskittimellä.


- Tyylikästä valoa kaikille pöytäpinnoille

- Toimii luku-, yö- ja tunnelmavalona

- Tasainen, säädettävä ja värikäs tunnelmavalo

- Kätevä hallita kosketuksin, puhekomennoin ja puhelinsovelluksella

-Helppo liittää osaksi älykotia


Tyylikästä valoa kaikille pöytäpinnoille

Minimalistisesti muotoiltu Mi Bedside Lamp 2 sopii kaikille pöytäpinnoille. Valkoisen lieriövalaisimen halkaisija on 152 millimetriä ja korkeus on 252 millimetriä. Valaisimen etuosassa on kosketuspaneeli, jolla valaistusta voi säätää suoraan.

 

Toimii luku-, yö- ja tunnelmavalona

Pöytävalaisin toimii luku-, yö- ja tunnelmavalona sen monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta. Valon kirkkautta voi säätää kahden ja 400 lumenin välillä. Näin valoa riittää koko huoneen valaistukseen, mutta sen voi himmentää myös sopivaksi lukuvaloksi tai hennoksi yövaloksi.

 

Tasainen, säädettävä ja värikäs tunnelmavalo

Tasainen valaistus saavutetaan laadukkaiden led-valojen ja kaksikerroksisen pinnoituksen avulla. Valaistuksen väriä ja värilämpötilaa voi säätää vapaasti 16,7 miljoonan värisävyn ja 1 700 - 6 500 kelvinin värilämpötilan avulla.


Kätevä hallita kosketuksin, puhekomennoin ja puhelinsovelluksella

Itsenäistä pöytävalaisinta voi kätevästi ohjata kosketuksin, puhekomennoin ja Mi Home -puhelinsovelluksella. Esimerkiksi valaistusta voi ajastaa sovelluksen avulla.

 

Pöytävalaisinta voi myös puheohjata Google Assistant-, Amazon Alexa- ja Apple Koti -virtuaaliavustajien avulla. Tällöin kätevät puhekomennot, kuten “Hey Google! Turn on lights!”, tuovat lisämukavuutta älykodin hallintaan.

 

Helppo liittää osaksi älykotia

Pöytävalaisimen voi liittää myös osaksi älykotia langattomaan Wi-Fi-verkkoon liitettävällä Mi Control Hub- tai Aqara Hub -älykotikeskittimellä.

 


Takuu : 24kk

SKU : MUE4093GL

EAN : 6934177708268 


Arvostelut 0 arvostelua