Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar -älyvalaisin

Xiaomi
Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar -älyvalaisin
Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar -älyvalaisin Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar -älyvalaisin Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar -älyvalaisin Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar -älyvalaisin Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar -älyvalaisin Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar -älyvalaisin Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar -älyvalaisin Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar -älyvalaisin

Mi Computer Monitor Light Bar

49,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 6934177728525


Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar -älyvalaisin


Minimalistisesti muotoiltu Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar -älyvalaisin luo täydellisen tunnelman ja valaistuksen työpöydälle viemättä ylimääräistä tilaa. Se on helppo asentaa näytön yläreunaan ja sitä voi mukauttaa monin tavoin omiin tarpeisiin. Valaisin saa virtansa USB-C-liitäntäkaapelilla tietokoneesta, näytöstä, erillisestä laturista tai ulkoisesta lisäakusta. Kiekkomainen ja langaton kaukosäädin mahdollistaa valaisimen ominaisuuksien säätämisen. 


- Älyvalaisin kiinnitettynä litteän näytön yläreunaan

- Täydellinen työpöydän valaistus ilman heijastumia

- Korkea Ra95-värintoistoindeksi

- Virtaa USB-liitännästä

- Langattomalla kaukosäätimellä säädettävä värilämpötila ja kirkkaus


Täydellinen työpöydän valaistus ilman heijastumia

Minimalistisesti muotoiltu älyvalaisin kiinnitetään litteän näytön yläreunaan, josta se valaisee työpöydän tunnelmallisella valollaan. Valaisimen kiinnikkeessä on magneettinen ja kierrettävä kannatin, jota voi kääntää 25 astetta ylös tai alas. Näin valaisimen voi säätää juuri sopivaan valaisukulmaan. Epäsymmetrisen muotoilun ansiosta työpöydällä on aina täydellinen valaistus ilman minkäänlaisia heijastumia näytölle. 


Korkea Ra95-värintoistoindeksi

Välkkymättömän valaisimen Ra95-värintoistoindeksi paljastaa pöydällä olevien esineiden aidot luonnolliset värit ja yksityiskohdat. Se myös vähentää silmien väsymistä pitkäaikaisessa työskentelyssä.


Virtaa USB-liitännästä

Valaisin saa virtansa USB-C-liitäntäkaapelilla tietokoneesta, näytöstä, erillisestä laturista tai ulkoisesta lisäakusta. Tietokoneeseen kytkettynä valaisin syttyy automaattisesti kuin taikaiskusta tietokoneen käynnistyessä.


Langattomalla kaukosäätimellä säädettävä värilämpötila ja kirkkaus

Valaisimen kiekkomainen ja langaton kaukosäädin mahdollistaa valaisimen ominaisuuksien säätämisen kirjaimellisesti käden käänteessä. Lyhyt painallus kytkee valot päälle tai pois päältä. Pitkä painallus vaihtaa valaistustilaa. Kiekkoa kääntämällä voi säätää valaistuksen kirkkautta. Painamalla ja kääntämällä kiekkoa voi säätää värilämpötilaa (2700 - 6500 K).


ModelMJGJD01SYL
Luminous Flux270 lm @3900 K
Color Temperature2700 – 6500 K
CRIRa95
RatedInput5 V = 1 A
Rated Power5 W (80×0.2W/LED Model)
Operating Temperature-10°C ~ 40°C
Light Dimensionsφ23 x 448mm
Service LifeApprox. 25000 hours
Remoter Dimensionsφ23 x 448mm
Wireless Connectivity2.4 GHz
Operating Frequency2412–2472 MHz (Wi-Fi) 2402–2480 MHz (BT)
Package ContentsLight bar, base, Type-C charging cable, remote control, user manual, warranty notice
Arvostelut 0 arvostelua